През 2017 година нашият автосервиз постигна неочакван, но напълно заслужен успех. Беше сред 23-те финалиста на празничния ритуал по повод избирането на автомобилен сервиз на годината. За нас това не беше сам обикновено признание, но и своеобразна награда за всичките ни години дейност, през които имахме огромната амбиция да се развиваме и да работим единствено в интерес на клиентите, които постоянно се увеличават. Притежанието на Сертификата за финалист в престижния конкурс Автомобилен сервиз на годината 2017, единствено ни задължава и то най-вече към нашите клиенти. Искаме автоуслугите, които предлагаме да стават все по-достъпни, бързината на обслужване да се подобри и да оптимизираме материално-техническата си база. Най-важната ни задача обаче е инвестицията в човешките ресурси. Въпреки, че разполагаме с чудесен колектив, съставен от наистина прекрасни професионалисти, които си разбират от работата си и знаят как да печелят доверието на клиента, ние искаме постоянно да повишаваме тяхната квалификация и те да се почувстват като част от един отбор, чиято основна цел е да бъде винаги победител.

Даваме си сметка, че това се изисква най-вече време, особено когато желанието е на лице. Общувайки с колеги и приятели, по време на подобни мероприятия, които дават реална възможност за това, ние усещаме и разбираме големите промени, които настъпиха в автоуслугите през последните години. Ако амбицията е подплатена с искрени чувства и практически възможности за реално развитие, то в този бранш възможностите за просперитет са наистина неограничени. Затова е и необходимо всеки от нас да направи реална преценка на възможностите си и да бъде там където е мястото му. Тава обаче е в ръцете на негово величество клиента. Той най-точно и безпристрастно оценява възможностите на всеки от този бранш и му дава доверието си или му подсказва, че е необходима още работа.

В създалата се икономическа ситуация и наличието на много автомобили над 15-тгодишна възраст, наличието на работа за даден автосервиз вече не е единственото и необходимо условие за развитие. Визията на сервиза и използване на най-нови технологии, като и постоянните инвестиции в хората в бъдеще ще гарантират не само развитието, но и оцеляването. Радостни сме, че знаем това и си даваме сметка за бъдещите предизвикателства. Ето защо при нас клиента винаги е на първо място и той ще бъде главния фактор за оценка и развитие на всеки един от нас, за всеки сервиз, който предлага качествени автоуслуги и има амбицията да се развива и просперира. Ние вярваме, че ще бъдем винаги сред тези сервизи.