В нашия автосервиз ще намерите висококвалифицирана помощ за всеки проблем на вашата кола. Независимо от нейната марка и модел ние компетентно и бързо можем да направим реална диагностика на повредата и за изберем най-подходящия ремонт. Специализирали сме се в поправката на всички автомобилни системи на хидравликата и ходовата част на колата, поправяме тежкотоварни автомобили и бусове, можем да ви консултираме по технически въпроси и да осъществяваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на автомобили. Почистваме всякакви елементи и дюзи на колата от загари и зацапвания, проверяваме хидравличните системи и правим точни диагностики на техните проблеми. Когато дадена част от системата на колата е замърсена в следствие на активното и използване, не може да се разкрият реалните възможности на автомобила и той работи с намален капацитет.

Притежаваме много добра материална база, с помощта на която бързо установяваме проблема и го отстраняваме ефективно. При съвременния ремонт на автомобил това е абсолютно задължително защото е невъзможно да се ремонтира високотехнологичен автомобил с модерна електронно система само с подръчни материали и механични инструменти. Използваме само оригинални материали и резервни части, което гарантира дълготрайното им използване. Даваме пълна гаранция за нашата работа и по този начин осигуряваме чисти и коректни взаимоотношения с нашите партньори и клиенти.

Предлагаме най-модерна компютърна диагностика, която много бързо и точно показва проблема и повредата на автомобила, независимо за коя автосистема се отнася. Използваме модерни технологии, които щадят колата по време на ремонт, правят го сигурен и бърз. Механиците ни са професионално подготвени и най-важното – имат достатъчно опит при поправката на всякакъв вид коли с най-разнообразни проблеми. Това от своя страна гарантира бързия ремонт и формирането на взаимно доверие с клиентите ни. Това ни дава възможност и стимулира желанието ни да се развиваме постоянно и да търсим и откриваме начини да предлагаме още по-добра услуга на нашите клиенти. Ако ни доверите повредения си автомобил трябва да сте сигурни, че ще ви го върнем напълно ремонтиран и в оптимално състояние. Не се притесняваме да даваме пълна гаранция за ремонта защото той винаги се осъществява професионално с възможно най-добрите консумативи и резервни части.

Цялостния и експертен ремонт на повредения автомобил изисква пълна отдаденост и  добра техническа грамотност. Задължителни са практическите и теоретически умения за да се извърши в срок и качествено необходимата интервенция. Задължителна е и добрата материална база, наличието на всякакъв вид инструменти и пособия за ремонт. В нашия сервиз всичко това е на лице. Нужно ни е само вашето пълно доверие за да си свършим качествено работата.