Бутални помпи , редуктори , хидромотори ,орбитроли

Ремонт на бутални помпи | Ремонт на редуктори | Ремонт на хидро мотори | Ремонт на орбитроли

Ремонт на бутални помпи | Ремонт на редуктори | Ремонт на хидро мотори | Ремонт на орбитроли

Хидравличната система на всеки един автомобил е подложена на сериозен натиск и натоварване и доста често дава аварии. Много често се компрометират различни части и елементи от нея, което води до частичния или цялостен блокаж на системата и по този начин автомобила става неизползваем. Обикновено най-бързо се износват гумените съединения на помпите, уплътнителите, щуцерите и буталото. Ние много добре знаем това и притежаваме добра сервизна база за ремонт, диагностика и смяна на отделните елементи на буталните помпи, редукторите, хидромоторите и орбитролите.

В нашият сервиз вие ще намерите адекватно помощ при ремонта на тези елементи, като и на цялата хидравлична система на автомобила ви, независимо за какво го използвате, независимо от възрастта му и изминалите километри.

Даваме пълна гаранция за автомобила и ремонта и можем да го обслужваме и след гаранционно, независимо от повредата.

Можем да се похвалим с високата квалификация на нашите техници, които добре познават тънкостите при ремонта на буталните помпи, редукторите, хидромоторите и орбитролите и независимо от тяхното състояние могат да вземат най-доброто решение за поправка. Отнасяме се с пълно разбиране към автопроблемите на нашите клиенти и винаги изпълняваме предварително поетите ангажименти. По този начин нашият сервиз отговаря на високото реноме, което си е извоювал през годините. Имаме намерение да надграждаме нивото си и да ставаме все по-добри в дейността, която изпълняваме. Влагаме само качествени резервни части при поправката на буталните помпи, редукторите, хидромоторите и орбитролите, защото вярваме, че нашите клиенти ще оценят качеството и ще заложат именно на него. Ние не целим те да се връщат разочаровани след няколко дни и да диагностицират същия проблем, който е отстранен от автомобила съвсем скоро. Подобни практики при нас са изключени и затова работим само с оригинални части, независимо от факта, че те са по-скъпи.

За нас е удоволствие и категорична оценка, когато клиентът е доволен и се връща отново при нас ако има проблем с автомобила си.

Ние имаме възможност да обслужваме качествено различни марки и модели хидромотори и орбитроли. Това е много удобно за собствениците, тъй като няма да им се налага да търсят тясно специализиран сервиз, ако се нуждаят и от друг вид ремонт за автомобила си. Работим на много изгодни цени, които приятно ще ви изненадат. Това е наша политика и знаем, че клиентът винаги трябва да остане доволен, не само от ремонта на колата си, но и от цената, на която става това. Поставили сме си високи цели за качество и коректност и с вашата помощ и разбиране успешно ги изпълняваме.