Ремонт на секторни / кормилни кутии за камиони , пътно строителна техника и кари .

В нашият автосервиз можете да намерите висококачествени услуги при ремонта на всякакъв вид автомобили, независимо от степента на увреждания или марката и модела на колата. Ако ни потърсите, когато имате нужда от професионален подход към ремонта на вашият автомобил, вие веднага ще усетите истинската заинтересованост и желание за помощ от страна на висококвалифицираните ни техници.

Ние предлагаме качествен ремонт на хидравлични секторни/кормилни кутии. Този елемент на автомобила много важен и неговата изправност е ключова за нормалното функциониране на двигателя и на всички процеси, които протичат там. Ремонтираме кормилни кутии на всякакъв вид автомобили, независимо от техническото им състояние. След ремонта поставяме всеки ремонтиран елемент на ремонтираната хидравлична кутия на тест и по този начин гарантираме качеството на ремонта. Разполагаме с цялата необходима техническа база, която е необходимо за поправката на хидравличните кутии. Използваме висококачествени инструменти и материали с доказан произход и оригинални резервни части, които пасват много точно на мястото, за което са предназначени.

Когато има проблем с кормилната кутия, той може лесно да се установи защото се появяват несвойствени звуци като „чукане“ и неестествено водене на автомобила в едната или в другата посока. Това се дължи на изхабяването на уплътненията на хидравличните кутии и появата на луфтове. По този начин тя не може да изпълнява нормално функциите и се нуждае от ремонт, който представлява най-вече смяна на изхабените части.

Ние извършваме ремонт на кормилни кутии на всякакви видове моторни превозни средства като кари, леки и тежкотоварни автомобили. Ремонтираме всички известни марки бусове, които се движат по националните пътища като гарантираме качество. Основание за това ни дава богатия опит в ремонтирането на различни кормилни кутии от страна на нашите майстори и техници.

Можем да ви предложим изключително конкурентни цени, които приятно ще ви изненадат. Това, разбира се не е за сметка на високото качество на ремонта, независимо на коя част от вашият автомобил. Ние гледаме на нашите клиенти като на партньори, правим всичко възможно те отново и отново да се връщат при нас, когато имат нужда от качествен ремонт на колата си, а това ни задължава да се отнасяме с всеки по индивидуален начин и възможно най-бързо да отстраним проблема на автомобила му.

Вече имаме изградено положително има като автосервиз, който може да носи отговорност за действията си и затова винаги коректно и откровено съветваме клиентите си кой ще е най-бързия, полезен и в същото време щадящ финансово ремонт на колата. Това се отнася и за ремонта на хидравлични секторни/кормилни кутии. За вас остава единствено да ни се доверите.