Тест за изгорели газове в антифриза – CO тест

Тест за изгорели газове в антифриза - CO тест

Наличието на изгорели газове в охладителната система на всеки автомобил могат да доведат до неприятни последици за двигателя и сериозно да го увредят. Ние Ви предлагаме сигурен тест за изгорели газове и СО в антифриза – течността, която охлажда двигателя. Ако са  налице спукана глава, повредена гарнитура на глава или спукан блок, това е сигурен знак, че в автомобила и неговата охладителна система могат да са попаднали изгорели газове. Нашият прецизен тест проверява всичко това и ние предприемаме съответните мерки за отстраняване на повредата. Наложително е този тест да се направи възможно най-бързо, ако имате макар и малки съмнения относно работата на охладителната система на колата Ви. Това ще Ви спести много грижи и най-вероятно пари, защото ремонтът на въпросната система, ако е вече твърде късно, струва много скъпо. Вашата кола за дълго време ще бъде извън строя и Вие няма да можете да я използвате пълноценно.

Нашият сервиз разполага с отлична и най-модерна техника за тестване относно наличието на изгорели газове и СО в антифриза. Екипът ни от техници има зад гърба си богат опит и сериозни познания, което им помага да извършат качествен ремонт на колата Ви и да отстранят всеки дефект. Ние можем да поемаме отговорност и да спазваме срокове, така че клиентите ни винаги да бъдат доволни от нашата работа. Необходимо е само да си запишете час за преглед, което можете да направите директно през сайта ни. Това е голямо удобство за Вас, тъй като ще имате запазено място за преглед и ще избегнете постоянното чакане и опашките. Добре знаем, че колата ви е необходима всеки ден и когато можете да я използвате във всеки един момент вие сте сигурен за вас и за вашата работа. Ето защо се стараем по максимално бърз начин да диагностицираме проблема и бързо да ремонтираме автомобила ви.

Самия тест за наличието на изгорели газове в антифриза се прави само за няколко минути и веднага може да се установи дали има нередност.  Ние прилагаме съвременни технологии за откриване на налични газове, така че диагностиката е напълно сигурна, а от там може да започне и точния за вашия автомобил ремонт.  Обикновено, когато има газове в охладителната система автомобилът прегрява много бързо, особено при високи температури. Маркучите винаги са пълни до пръсване и това създава несигурност и колата не се движи нормално. Появят ли се такива признаци е необходимо веднага да ни потърсите за съвет и помощ. Ние прецизно и акуратно ще си свършим задълженията, така че да използвате колата си възможно най-бързо.

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА ТЕСТВАНЕ НА ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА ИЛИ НИ СЕ ОБАДИ НА 0886 950 111