Skip links

Тест за изгорели газове в антифриза – CO тест

Наличието на изгорели газове в охладителната система на всеки автомобил могат да доведат до неприятни последици за двигателя и сериозно да го увредят. Ние Ви предлагаме сигурен тест за изгорели газове и СО в антифриза – течността, която охлажда двигателя. Ако са  налице спукана глава, повредена гарнитура на глава или спукан блок, това е сигурен знак, че в автомобила и неговата охладителна система могат да са попаднали изгорели газове. Нашият прецизен тест проверява всичко това и ние предприемаме съответните мерки за отстраняване на повредата. Наложително е този тест да се направи възможно най-бързо, ако имате макар и малки съмнения относно работата на охладителната система на колата Ви. Това ще Ви спести много грижи и най-вероятно пари, защото ремонтът на въпросната система, ако е вече твърде късно, струва много скъпо. Вашата кола за дълго време ще бъде извън строя и Вие няма да можете да я използвате пълноценно.

Нашият сервиз разполага с отлична и най-модерна техника за тестване относно наличието на изгорели газове и СО в антифриза. Екипът ни от техници има зад гърба си богат опит и сериозни познания, което им помага да извършат качествен ремонт на колата Ви и да отстранят всеки дефект. Ние можем да поемаме отговорност и да спазваме срокове, така че клиентите ни винаги да бъдат доволни от нашата работа. Необходимо е само да си запишете час за преглед, което можете да направите директно през сайта ни. Това е голямо удобство за Вас, тъй като ще имате запазено място за преглед и ще избегнете постоянното чакане и опашките. Добре знаем, че колата ви е необходима всеки ден и когато можете да я използвате във всеки един момент вие сте сигурен за вас и за вашата работа. Ето защо се стараем по максимално бърз начин да диагностицираме проблема и бързо да ремонтираме автомобила ви.

Co тест на охладителна система

Co тест на охладителна система

Тестване на охладителната система

Тестване на охладителната система

нова глава след тест на охладителна система

нова глава след тест на охладителна система

нова водна помпа след наличие на газове в антифриза

нова водна помпа след наличие на газове в антифриза

Ауто Механик Груп ремонт на джипове и кари

Ауто Механик Груп ремонт на джипове и кари

Тестване на антифриза за изгорели co газове co test

Тестване на антифриза за изгорели co газове co test

Самия тест за наличието на изгорели газове в антифриза се прави само за няколко минути и веднага може да се установи дали има нередност.  Ние прилагаме съвременни технологии за откриване на налични газове, така че диагностиката е напълно сигурна, а от там може да започне и точния за вашия автомобил ремонт.  Обикновено, когато има газове в охладителната система автомобилът прегрява много бързо, особено при високи температури. Маркучите винаги са пълни до пръсване и това създава несигурност и колата не се движи нормално. Появят ли се такива признаци е необходимо веднага да ни потърсите за съвет и помощ. Ние прецизно и акуратно ще си свършим задълженията, така че да използвате колата си възможно най-бързо.

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА ТЕСТВАНЕ НА ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА ИЛИ НИ СЕ ОБАДИ НА 0886 950 111

Нашите сервизи

Сервиз 1:Стадион Септември
Сервиз 2:Мол България етаж -1

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация