СЕРВИЗ МОЛ БЪЛГАРИЯ – AUTO MECHANIC PREMIUM SERVICE
гр.София Бул. България 69 „BULGARIA MOLL“ паркинг ниво -1
+359887599997
e-mail: office@automechanicgroup.bg
Facebook: Auto Mechanic Group

Car for SALE | Галерия

През 2017 година нашият автосервиз постигна неочакван, но напълно заслужен успех. Беше сред 23-те финалиста на празничния ритуал по повод избирането на автомобилен сервиз на годината. За нас това не беше сам обикновено признание, но и своеобразна награда за всичките ни години дейност, през които имахме огромната амбиция да се развиваме и да работим единствено в интерес на клиентите, които постоянно се увеличават. Притежанието на Сертификата за финалист в престижния конкурс Автомобилен сервиз на годината 2017, единствено ни задължава и то най-вече към нашите клиенти. Искаме автоуслугите, които предлагаме да стават все по-достъпни, бързината на обслужване да се подобри и да оптимизираме материално-техническата си база. Най-важната ни задача обаче е инвестицията в човешките ресурси. Въпреки, че разполагаме с чудесен колектив, съставен от наистина прекрасни професионалисти, които си разбират от работата си и знаят как да печелят доверието на клиента, ние искаме постоянно да повишаваме тяхната квалификация и те да се почувстват като част от един отбор, чиято основна цел е да бъде винаги победител.

Даваме си сметка, че това се изисква най-вече време, особено когато желанието е на лице. Общувайки с колеги и приятели, по време на подобни мероприятия, които дават реална възможност за това, ние усещаме и разбираме големите промени, които настъпиха в автоуслугите през последните години. Ако амбицията е подплатена с искрени чувства и практически възможности за реално развитие, то в този бранш възможностите за просперитет са наистина неограничени. Затова е и необходимо всеки от нас да направи реална преценка на възможностите си и да бъде там където е мястото му. Тава обаче е в ръцете на негово величество клиента. Той най-точно и безпристрастно оценява възможностите на всеки от този бранш и му дава доверието си или му подсказва, че е необходима още работа.

В създалата се икономическа ситуация и наличието на много автомобили над 15-тгодишна възраст, наличието на работа за даден автосервиз вече не е единственото и необходимо условие за развитие. Визията на сервиза и използване на най-нови технологии, като и постоянните инвестиции в хората в бъдеще ще гарантират не само развитието, но и оцеляването. Радостни сме, че знаем това и си даваме сметка за бъдещите предизвикателства. Ето защо при нас клиента винаги е на първо място и той ще бъде главния фактор за оценка и развитие на всеки един от нас, за всеки сервиз, който предлага качествени автоуслуги и има амбицията да се развива и просперира. Ние вярваме, че ще бъдем винаги сред тези сервизи.

В нашия автосервиз ще намерите висококвалифицирана помощ за всеки проблем на вашата кола. Независимо от нейната марка и модел ние компетентно и бързо можем да направим реална диагностика на повредата и за изберем най-подходящия ремонт. Специализирали сме се в поправката на всички автомобилни системи на хидравликата и ходовата част на колата, поправяме тежкотоварни автомобили и бусове, можем да ви консултираме по технически въпроси и да осъществяваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на автомобили. Почистваме всякакви елементи и дюзи на колата от загари и зацапвания, проверяваме хидравличните системи и правим точни диагностики на техните проблеми. Когато дадена част от системата на колата е замърсена в следствие на активното и използване, не може да се разкрият реалните възможности на автомобила и той работи с намален капацитет.

Притежаваме много добра материална база, с помощта на която бързо установяваме проблема и го отстраняваме ефективно. При съвременния ремонт на автомобил това е абсолютно задължително защото е невъзможно да се ремонтира високотехнологичен автомобил с модерна електронно система само с подръчни материали и механични инструменти. Използваме само оригинални материали и резервни части, което гарантира дълготрайното им използване. Даваме пълна гаранция за нашата работа и по този начин осигуряваме чисти и коректни взаимоотношения с нашите партньори и клиенти.

Предлагаме най-модерна компютърна диагностика, която много бързо и точно показва проблема и повредата на автомобила, независимо за коя автосистема се отнася. Използваме модерни технологии, които щадят колата по време на ремонт, правят го сигурен и бърз. Механиците ни са професионално подготвени и най-важното – имат достатъчно опит при поправката на всякакъв вид коли с най-разнообразни проблеми. Това от своя страна гарантира бързия ремонт и формирането на взаимно доверие с клиентите ни. Това ни дава възможност и стимулира желанието ни да се развиваме постоянно и да търсим и откриваме начини да предлагаме още по-добра услуга на нашите клиенти. Ако ни доверите повредения си автомобил трябва да сте сигурни, че ще ви го върнем напълно ремонтиран и в оптимално състояние. Не се притесняваме да даваме пълна гаранция за ремонта защото той винаги се осъществява професионално с възможно най-добрите консумативи и резервни части.

Цялостния и експертен ремонт на повредения автомобил изисква пълна отдаденост и  добра техническа грамотност. Задължителни са практическите и теоретически умения за да се извърши в срок и качествено необходимата интервенция. Задължителна е и добрата материална база, наличието на всякакъв вид инструменти и пособия за ремонт. В нашия сервиз всичко това е на лице. Нужно ни е само вашето пълно доверие за да си свършим качествено работата.

Ремонтът на всякакви елементи от хидравликата на автомобила е много важна за функционирането на колата и на оптималното и използване от страна на собственика. Гюрукът е съоръжение, което се намира на тавана на автомобила и се използва най-вече през лятото, когато е нужно проветряване. В много от случаите той дава дефекти, което се дължи най-вече на блокиране на хидравличните цилиндри с помощта на които гюрукът се сваля и вдига. При това положение е необходимо да се потърси професионална помощ за да може съоръжението да се използва пълноценно.

Нашият сервиз може да ви помогне и да отстрани всякакви проблеми, които възникнат с електрическия хидравличен гюрук на колата ви. Обикновено такива съоръжения притежават по-луксозните коли, в които е инвестирано много и е недопустимо да не се използват пълноценно всички екстри, които тези коли предлагат. Ние притежаваме цялата необходима техника за диагностика, ремонт и следсервизно обслужване на електрически хидравлични гюруци, която гарантира отстраняването бързо и ефективно на всякакви повреди и проблеми, се наблюдават при този механизъм на колата.

Цените, които ви предлагаме за тази услуга са много конкурентни и ще ви изненадат неочаквано. Ние залагаме на коректните взаимоотношения с нашите клиенти и държим на дружеските отношения с тях. Хидравликата на електрическите гюруци на даден автомобил може да аварира по всяко време и това да доведе до невъзможност за отваряне на предния или задния капак на колата, и изобщо на всеки елемент, който е свързан с подобна система. В съвременното автомобилостроене, тези системи се използват много мащабно, защото са сравнително евтини и в същото време действат безотказно, практични са и потребителите са добре запознати с тях. Те са с относително елементарно използване и затова са внедрени масово.

Имайки предвид всичко това, ние знаем много добре, че качествения ремонт на механичните гюруци, независимо, коя система или част на автомобила поддържате е много важна за неговото пълноценно използване. Това ни кара да бъдем отговорни към ремонта и много точно да обясняваме на нашите клиенти къде точно е проблема и как ще се отстрани най-бързо, ефективно и не на последно време евтино.

Ако ни се доверите и използвате нашите авторемонтни услуги ще останете наистина доволни, защото ние знаем как да общуваме с нашите клиенти, как бързо и професионално да отстраним всеки проблем по автомобила, независимо от неговата степен на трудност. Потърсете ни и ще останете наистина впечатлени от качеството на ремонта, начина на отношение и перфектните цени, които имаме възможност да ви предложим.

Ремонтът на падащ борд, независимо от неговия вид и големина, изисква сериозна материална база и практически и теоретически умения на тези, които ги извършват. Падащите бордове са механизми, които са налични най-вече в тежкотоварните автомобили, които са предназначени за пренасяне на големи и обемни товари. Ако се повреди падащия борд или някой от неговите механизми този работен автомобил остава неизползваем, което води до големи материални загуби.

Независимо от модела на падащия борд и вида на механиката, която използва, ние сме в състояние бързо и качествено да ремонтираме борда, независимо къде се крие проблема. Разполагаме с необходимата модерна техника за цялостна диагностика и ремонт на падащи бордове, както и специалисти, които имат тясна специализация в ремонта на падащи бордове. Те са опитни и коректни, работят бързо и качествено и могат да дадат цялата необходимо гаранция за качествен и надежден ремонт на падащия борд, независимо от големината му.

Когато се повредят хидравличните цилиндри на падащия борд, които на практика осигуряват неговото движение, борда не функционира. Това се дължи най-вече на грапавини, които се появяват на цилиндрите и по този начин движението на борда засича или се извършва много бавно и неестествено.

В нашия сервиз можем да отстраним всякакви грапавини по цилиндрите на падащия борд по специален метод, като по този начин се отстраняват основните проблеми при неговото функциониране. Правим това бързо и професионално, като не допускаме промяна на сроковете или да даваме напразни обещания, които не можем да изпълним.

Преди да пристъпим към конкретна дейност, ние правим задълбочена диагностика на падащия борд, намираме проблема, поради който той не действа нормално  го отстраняваме по най-бързия и ефективен начин.

Правим предварителен оглед на падащия борд, като професионално и коректно ви обясняваме къде се корени проблема и защо бордът не работи. Осигуряваме възможно най-оптималните цени за нашите услуги, които наистина ще ви изненадат приятно и нямат аналог в този сегмент в столицата. За ваше улеснение предлагаме чрез нашия сайт да направите онлайн заявка за предварителен преглед на падащия борд. По този начин си спестявате ценно време и безкрайно чакане. Работим по последни европейски стандарти и гледаме на нашите клиенти преди всичко като приятели и партньори, които разчитат на нас, както и ние на тях.

Ние обслужваме бързо и коректно, като веднага диагностицираме автомобила. Разчитаме на многото доволни клиенти и това ни прави горди, и ни стимулира да се стремим към още по-професионално отношение към тях. За нас е важно да си вършим добре работата и по този начин да се доказваме като номер едно в сегмента всеки ден.

Ремонт на електрически помпи и електрически рейки

Ремонт на електрически помпи и електрически рейки

Нашият сервиз изготвя цялостни решения за диагностика и поправка на електрически помпи и електрически рейки. В зависимост от диагностиката ние можем да подменим целия елемент или някои от износените му части.

При тези помпи най-често се развалят уплътненията, втулките и лагерите в следствие на дългото им използване. По този начин те не могат да функционират нормално и дават дефекти.

Нашите техници са подготвени професионално и взимат най-оптималните решения за ремонта на електрическата помпа, така, че автомобилът да може да бъде използван максимално бързо. Ние имаме опит в подобни ремонти и гарантираме 100% успеваемост, за което даваме съответните гаранции. За нас е удоволствие, а в същото време и предизвикателство, когато се справим и с най-заплетения проблем по отношение на ремонта на електрическите рейки. Те често създават проблеми, но по-голяма част от автосервизите трудно диагностицират, а и нямат необходимата техническа база да извършват необходимия ремонт. Ние смеем да заявим, че разполагаме с всичко необходимо по отношение на инструменти и машини, с помощта на които извършваме надежден ремонт на електрическата помпа и рейка. Ремонтираме всички видове автомобилни рейки, независимо от вида и модела на колата, километрите пробег или други специфични особености.

Имаме възможност и да рециклираме бързо и качествено всички повредени детайли.

За нас е важно изграждането на доверие с нашите клиенти, да ги привлечем в нашия сервиз и да ни търсят винаги, когато имат необходимост от качествен и бърз ремонт на автомобила си.

Ремонта на тези детайли отнемат по няколко дни и ние добре знаем, че това създава дискомфорт на автомобилистите. Ние даваме напразни обещания и очаквания, а обясняваме реалните обстоятелства, относно техническото състояние на съответния автомобил на нашите клиенти и му предлагаме обективно най-бързия и икономичен ремонт.

Важно е да се отбележи, че работим на много привлекателни цени. За софийските автосервизи те са напълно непознати, но ние държим на тях защото те са достъпни за максимално голям брой хора. По този начин доказваме, че качествения ремонт на автомобила, въпреки, че е овързан с цената не е оправдание за нейното необосновано високо ниво. Вие можете сравнително лесно да откриете проблема в хидравличната помпа. На първо място автомобилът работи видимо по-бавно, движенията на машината са бавни и тя няма сила и мощност. Силното загряване на цилиндрите е друго доказателство за проблеми в хидравликата. Нагряват се до толкова, че не могат да се пипнат с ръка. Неестествено високото нагряване също е знак за проблем с хидравличната помпа. Тогава ни потърсете и ви гарантираме, че ще останете доволни.

Бутални помпи , редуктори , хидромотори ,орбитроли

Ремонт на бутални помпи | Ремонт на редуктори | Ремонт на хидро мотори | Ремонт на орбитроли

Ремонт на бутални помпи | Ремонт на редуктори | Ремонт на хидро мотори | Ремонт на орбитроли

Хидравличната система на всеки един автомобил е подложена на сериозен натиск и натоварване и доста често дава аварии. Много често се компрометират различни части и елементи от нея, което води до частичния или цялостен блокаж на системата и по този начин автомобила става неизползваем. Обикновено най-бързо се износват гумените съединения на помпите, уплътнителите, щуцерите и буталото. Ние много добре знаем това и притежаваме добра сервизна база за ремонт, диагностика и смяна на отделните елементи на буталните помпи, редукторите, хидромоторите и орбитролите.

В нашият сервиз вие ще намерите адекватно помощ при ремонта на тези елементи, като и на цялата хидравлична система на автомобила ви, независимо за какво го използвате, независимо от възрастта му и изминалите километри.

Даваме пълна гаранция за автомобила и ремонта и можем да го обслужваме и след гаранционно, независимо от повредата.

Можем да се похвалим с високата квалификация на нашите техници, които добре познават тънкостите при ремонта на буталните помпи, редукторите, хидромоторите и орбитролите и независимо от тяхното състояние могат да вземат най-доброто решение за поправка. Отнасяме се с пълно разбиране към автопроблемите на нашите клиенти и винаги изпълняваме предварително поетите ангажименти. По този начин нашият сервиз отговаря на високото реноме, което си е извоювал през годините. Имаме намерение да надграждаме нивото си и да ставаме все по-добри в дейността, която изпълняваме. Влагаме само качествени резервни части при поправката на буталните помпи, редукторите, хидромоторите и орбитролите, защото вярваме, че нашите клиенти ще оценят качеството и ще заложат именно на него. Ние не целим те да се връщат разочаровани след няколко дни и да диагностицират същия проблем, който е отстранен от автомобила съвсем скоро. Подобни практики при нас са изключени и затова работим само с оригинални части, независимо от факта, че те са по-скъпи.

За нас е удоволствие и категорична оценка, когато клиентът е доволен и се връща отново при нас ако има проблем с автомобила си.

Ние имаме възможност да обслужваме качествено различни марки и модели хидромотори и орбитроли. Това е много удобно за собствениците, тъй като няма да им се налага да търсят тясно специализиран сервиз, ако се нуждаят и от друг вид ремонт за автомобила си. Работим на много изгодни цени, които приятно ще ви изненадат. Това е наша политика и знаем, че клиентът винаги трябва да остане доволен, не само от ремонта на колата си, но и от цената, на която става това. Поставили сме си високи цели за качество и коректност и с вашата помощ и разбиране успешно ги изпълняваме.

Ремонт на секторни кормилни кутии

Ремонт на секторни кормилни кутии | Ремонт на секторна кутия

Ремонт на секторни кормилни кутии | ремонт на секторна кутия | Галерия

 

Хидравлични зъбни помпи | Зъбни хидравлини помпи | Ремонт на зъбни хидравлични помпи

Нашият сервиз предлага пълна поддръжка, диагностика и ремонт на хидравлични зъбни помпи. Разполагаме с цялата необходима техническа база за ефективна диагностика и поправка на всякакъв вид хидравлични зъбни помпи на различни автомобили.

При тези помпи има много работни камери, където се увеличава енергията на работната течност. Извършва се въртеливо движение, като по време на работа обемът на камерите непрекъснато се променя. Сложната конструкция и действие на тези помпи изисква много знания и умения от страна на хората, които се занимават с диагностиката и ремонта им.  Ние твърдим,  че разполагаме с такива техници, които вече имат достатъчен опит в ремонта на зъбни хидравлични помпи.

Зъбните помпи са най-разпространения тип помпи и затова се срещат при почти всички автомобили. Те имат свои разновидности, които обаче имат подобна конструкция и изпълняват напълно еднакви действия.

Хидравличната помпа се нуждае от правилна настройка и постоянна поддръжка за да може да издържи възможно най-дълго време и да не създава проблеми за собствениците на автомобили. Въпреки това, когато колата достигне до определен брой километри, се налага помпата да бъде прегледана за дефекти или да се подменят някои от частите и.

Ние сме специализирани в тази дейност и можем много точно да диагностицираме проблема на хидравличната зъбна помпа, независимо какъв е той. Работим само с качествени материали и резервни части, и винаги спазваме определените за ремонта срокове и поетите ангажименти. Много добре познаваме устройството и всеки един елемент на хидравличната зъбна помпа и можем безпроблемно за разглобим и и сглобим помпата, да открием дефекта и да го отстраним. В този процес е необходимо двигателя на автомобила да се разглоби частично, въпреки че това зависи от отделната марка кола. Доставя ни удоволствие, когато наистина разберем, че клиента ни е доволен след направения сполучлив ремонт и, че вече доверието между двете страни е на лице.

Работим на много изгодни цени, които са силно конкурентни и не се предлагат на никое друго място за ремонт на хидравлични зъбни помпи в столицата. Това ни задължава винаги да поддържаме високото качество на услугата и ни подтиква постоянно да се усъвършенстваме и да предлагаме на нашите клиенти все по-бързи и прецизни ремонти.

При ремонта на хидравлични зъбни помпи използваме практическите и теоретическите си познания, въпреки, че тези детайли постоянно се усъвършенстват и при последните модели автомобили те са почти вечни. Доверете ни се и ще се сблъскате с истинския професионализъм при автоуслугите е ремонта на всякакъв вид автомобили, независимо от степента на повредите.