Skip links

Ремонт на ходова част

Ремонт на ходова част

Всеки ремонт на ходовата част на автомобила е свързан с диагностика на проблема и взимането на най-оптималното решение за неговото възможно най-експедитивно премахване. Ние имаме опита, техническата обезпеченост и професионалния състав да ремонтираме качествено и в срок неизправността в ходовата част на Вашия автомобил. Разполагаме с отлична сервизна база и гарантираме за качеството на услугата. Независимо от марката и модела на колата, ние можем да се справим с всеки проблем, възникнал с работата на ходовата част. И тъй като знаем, че нямате време за губене, винаги се стараем да действаме възможно най-бързо, като, разбира се, това не е за сметка на качеството. Ние правим пълна диагностика на всякакъв вида автомобили, независимо дали те са товарни или леки. Имаме богат опит в диагностицирането и откриването на проблема в ходовата част и лесно можем да го отстраним.

Предлагаме също поддръжка и профилактика на моторни превозни средства през определен период от време, като по този начин гарантираме безаварийното им движение и тяхната безупречна техническа изправност. По този начин Вие ще сте напълно спокойни за колата си и ще можете нормално да я използвате, независимо дали става въпрос за работа или обикновено семейно пътуване.

Всеки автомобил има специфични технически характеристики и когато се наложи да бъде ремонтиран, е необходимо да се подходи индивидуално. Това зависи от възрастта, марката и модела, вида на двигателя и степента на натоварване. Ние предлагаме всички видове услуги по отношение на ремонта на ходовата част. Използваме само оригинални части, които са с доказан произход и работят безупречно.

Бързо, компетентно и с желание ремонтираме и сменяме кормилни накрайници или шарнири. По този начин осигуряваме сигурност, което е най-важно при използването на колата. Диагностицираме и подменяме всички елементи по ходовата част, които са подложени на най-голямо натоварване и се сменят относително често, като маншони, карета, полуоски, тампони и амортисьори. Появи ли се неприятно почукване отпред или отзад, звукът подсказва, че незабавно някоя от тези части трябва да бъде подменена. Правим това бързо и експедитивно на цена, която само ние можем да Ви предложим.

Извършваме и всякакви други ремонти на ходова част, независимо дали става въпрос за подмяна на пружини, кормилни рейки или селенови втулки. Качеството и коректността при нас са гарантирани. Разчитаме и на хилядите ни доволни клиенти, които разказват за нас. Така още много шофьори могат да се срещнат с истинския професионализъм и приятелско отношение.

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация