Skip links

Смяна на ангренажен ремък

АнгренажСмяна на ангренажен ремъкният ремък е необходимо да бъде сменян на около 50 000 км. пробег на автомобила. Самата процедура е доста сложна и отговорна и отнема време. Преди да се пристъпи към каквито и да е практически действия за смяната на ремъка е необходимо да се диагностицира какво е състоянието му. Ангренажният ремък, посредством коляновия вал, помага за задвижването на двигателя. Без него автомобилът е неизползваем. Именно затова чувството за сигурност, че той е напълно здрав е много важна по време на движение на колата.

В нашия автосервиз вие можете да намерите пълната гама от качествени услуги по отношение на диагностиката и смяната на ангренажния ремък, като и обслужването на ролките му, независимо от марката и модела на автомобила или неговата възраст.

Всеки шофьор е необходимо да знае, че навременната смяна на ангренажа може да ви предпази от много големи неприятности. Ако това не стане, вероятността от скъсване и то по време на път е много голяма, особено когато вече пробега на колата наближава няколко десетки хиляди километра. Това може до доведе до повреда на целия двигател, чиито ремонт струва скъпо, а понякога е и невъзможен. Ето защо здравия ангренажен ремък означава сигурност за целия двигатели и ние много добре знаем това.

Прието е фирмата-производител да указва периода или километража за смяна на ангренажния ремък и затова тези параметри варират силно в зависимост от марката и модела автомобил. Ние можем да ви консултираме по тези въпроси защото притежаваме нужните знания и компетенции. Когато сменяме ангренаж, ние сменяме и всички останали елементи от системата. Подменят се ролките и обтегача. Това важи и за водната помпа при положение, че тя е задвижвана от ангренажния ремък. Когато тази помпа се счупи също е много неприятно защото това води до същите щети по двигателя ако се скъса ремъка. Ние сме се специализирали в смяната на ангренажни ремъци на всички марки коли. За това ни помага като богатият ни опит в това отношение, така и стремежа към постоянно усъвършенстване чрез четене на специализирана литература и практическо приложение на знанията.

Ако ни се доверите и оставите автомобила си в наши ръце, когато е необходимо да се диагностицира състоянието на ангренажа или се наложи той да бъде сменен, трябва да бъдете напълно сигурни, че ние ще си свършим работата както трябва. Коректността и високото чувство за отговорност от наша страна са гарантирани, както и високото качество на извършената работа. Цената, която ще намерите при нас за услугата е без конкуренция и ще ви изненада приятно.

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация