Skip links

Ремонт на хидравлични рейки

24 месеца гаранция

Какво включва пълното рециклиране на ХИДРАВЛИЧНА кормилна рейка

-ремонтен комплект
-комплект семеринги за високо налягане
-нови водещи втулки
-опорна/компенсаторна тапа
-реглажна гайка
-опорни лагери -тефлонови пръстени

При лошо състояние, амортизация на металните части ремонта може да се оскъпи с допълнителната подмяна на:
-бутален прът
-разпределител
-корпус

Нашият автосервиз притежава професионален екип от висококвалифицирани техници, които качествено и в срок могат да осъществят ремонт на хидравлични рейки. За да бъде качествено ремонтирана една хидравлична рейка тя трябва първо да се разглоби, след това внимателно е необходимо да се изшлайфа и полира, така че да не остане нито частица от ръжда или някакви неравности. Подменят се и семерингите и тефлоновите пръстени за високо налягане, монтирани върху разпределителния и буталния прът. По този начин се гарантира надеждността на ремонта и това, че хидравличната рейка ще придобие качества като при заводското производство. Използваме възможно най-качествените материали, които могат да се намерят на пазара и по този начин гарантираме нивото на ремонта на хидравличните рейки. Изпробваме плъзгащи втулки при ремонта, които отстраняват луфтовете и тропането и създават по-добра плътност между детайлите. Даваме гаранция до 24 месеца.

Всичко това показва нашия висок професионализъм и отговорно отношение при ремонта на хидравличните или механични рейки. По този начин хиляди шофьори вече ни имат доверие защото управляват качествено ремонтираните от нас автомобили.

Ние наблягаме на детайлите при всеки ремонт на автомобил и се стараем да прецизираме работата си в зависимост от конкретния проблем. По този начин гарантираме наистина качествена и отговорна работа. Никога не е приятно, когато след ремонт, автомобилът отново покаже същия проблем. Това е и причината да даваме реална и дълга гаранция за нашата работа. По този начин доверието на клиентите се печели за дълго, а те остават доволни от ремонта.

При нас заплащането става винаги след ремонта, след като клиента е изпробвал автомобила и се увери, че дефектът вече е напълно отстранен. Цените, на които работим са много конкурентни и твърдим, че са без аналог в бранша. Разбира се това не е за сметка на качеството на работата, което е високо и гарантирано.

Ние имаме богат опит в рециклирането и ремонта на хидравличните рейки и това ни помага да бъдем и отлични диагностици. Модерната техника, с която разполагаме допълнително улеснява процеса на диагностика и ремонт и затова можем да го изпълним не само качествено и професионално, но и бързо.

Доверете се на нашия автосервиз, когато имате проблем с автомобила си и наистина ще усетите професионализма и индивидуалното отношение към проблема на всеки клиент. По този начин не само вършим добре своята работа, но се стремим да се усъвършенстваме максимално в силно конкурентната среда на автоуслугите. При на ще намерите точно това, което сте търсили, когато се повреди колата ви – качество, експедитивност, отговорност и добри цени. 

 

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация