Skip links

Ремонт на хидравлични зъбни помпи

Пълно рециклиране на зъбни помпи

-Ремонтен комплект
-опорни лагери
- иглени лагери
-обработка на разпределителни/притискателни плочи
-обработка на бутален блок и бутала
-обработка на метални части
При лошо състояние, амортизация на металните части ремонта може да се оскъпи с допълнителната подмяна на:
-надрани, износени или повредени разпределителни/притискателни плочи
-скъсан вал
-износване над допустимото и възстановимо по бутален блок и бутала
-клапани
-корпус

12 Месеца гаранция

Ремонтът на хидравлични зъбни помпи изисква много знания, умения и компетенции. Тази дейност е много отговорна и затова всеки който я изпълнява е необходимо да притежава съответната висока квалификация. Основната функция на хидравличната помпа е да осигури високо налягане и оптимален дебит. В това се коренят и главните проблеми, които може да създаде помпата. Обикновено, когато има износени елементи по нея, те трябва да бъдат подменени и хидравличната зъбна помпа възвръща заводските си качества. Хидравличната помпа отговаря за няколко системи на автомобила като спирачната, кормилната и други. Тя съдейства и за по-доброто возене на самия автомобил. Ето защо нейната изправност е от ключово значение за цялостното състояние на вашата кола.

Автосервизът ни извършва цялостна диагностика и ремонт на хидравлични зъбни помпи, като за това използваме най-съвременни технологии и разполагаме с модерни уреди и инструменти. Техниците, които работят при нас са висококвалифицирани и мотивирани за извършването на бързи и качествени ремонти, които наистина да оправдаят високите очаквания на всеки отделен наш клиент.

Хидравличната помпа се нуждае от правилна настройка и постоянна поддръжка за да може да издържи възможно най-дълго време и да не създава проблеми за водачите. Независимо то това, когато тя достигне до определена възраст или автомобилът извърши определен пробег километри се налага тя да бъде ремонтирана или сменена. Ние качествено и бързо можем да направим това за вас.

Хидравлични зъбни помпи

Хидравлични зъбни помпи

Маслото в помпата може да се окаже един от причините, които създават проблеми. Ние внимателно ще проверим това и ще можем да направим възможно най-подходящия ремонт, след като измерим количеството на маслото в резервоара. Това задължително трябва да е достатъчно, защото ако не достига до различните компоненти ще ги увреди защото те се трият, а не се извършва смазване и по този начин се износват много бързо.

Ние работим с различни видове клиенти, които имат разнообразни изисквания по отношение на начина на ремонт на автомобила си. Стараем се да задоволяваме и най-високите им изисквания и по този начин да доказваме постоянно високия си професионализъм. Независимо от състоянието на автомобила, наш дълг е да му обърнем необходимото внимание, да направим правилната и точна диагностика и да го ремонтираме по най-оптималния и бърз начин. Винаги се опитваме да намираме най-гъвкавите ценови решения, особено ако става въпрос за големи ремонти на относително скъпи автомобили, където инвестицията никога не е малка. Въпреки това в ценово отношение ние сме без конкуренция защото цените на автоуслугите, които предлагаме са наистина много привлекателни. Единственото, което трябва да направите е да ни се доверите напълно.

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация