Смяна на съединител

Смяна на съединител

Смяна на съединител

Смяната на съединителя е процес, който изисква максимална съсредоточеност, време, много практически и теоретични познания. Този ремонт се налага когато постепенно феродовия диск се износи. Това става след около 80 000 км. пробег на автомобила. Когато се провери и регулира свободния ход на педала на съединителя може да се допусне, че в системата има проблем. В случая диагностиката е наложителна и ние се справяме успешно с нея защото в нашия автосервиз разполагаме с висококвалифицирани техници, които имат богат опит в смяната на съединители на всякакви автомобили, от различни модели и марки. В зависимост от предписанията на производителя на автомобила, ние можем бързо и качествено да диагностицираме къде именно е повредата в системата на съединителя, дали той може да се ремонтира или е необходимо цялСмяна на съединителостна подмяна. Това се налага ако вече е напълно износен и е превишил пробег от 100 000 км. Ако е повреден, ние сме в състояние да отстраним повредата в най-кратки срокове.

Работим само с оригинални части и даваме пълна гаранция за ремонта на съединителя, който извършваме.

Това устройство е посредника между двигателя и скоростната кутия и когато се повреди, автомобилът не може да се управлява пълноценно. В повечето случаи той е неизползваем защото става опасен, а ако продължи да се движи могат да се развалят и други части на двигателя. Ние смятаме, че няма невъзможен ремонт, а просто липсват или компетенции, или желание. Опитът ни показва, че всеки може да се справи с различни повреди на съединителя, стига да знае как да го направи. Ние отговорно можем да заявим, че знаем как става това. Когато сменим съединителя на автомобила ви, вие изобщо няма да усетите това, когато отново шофирате колата си. Всеки водач знае, че съединителите започват да дават дефекти при изминаването на определено разстояние. Това есе усеща най-вече в трудното превключване на скоростите. Това става бавно и е необходимо да се положи усилие за да се премести лоста за скорости и да се вкара съответната предавка.

Усетите ли такъв проблем, мястото ви е при нас. Ние акуратно и бързо ще направим диагностика и ще ви посъветваме за най-доброто решение – ремонт или смяна. Не се тревожете за резервните части и консумативите – те са наша грижа. Доставчиците ни ги доставят експресно, а ремонтът се осъществява също възможно най-бързо. Ние разчитаме на нашите майстори, които с опита си могат бързо и качествено да го извършат. Доверете ни се и лесно и бързо ще имате сменен съединител и осъществен качествен ремонт.