Skip links

Ремонт на падащ борд

В нашият автосервиз се извършват всякакъв вид ремонти на падащи бордове, независимо от големината на моторното превозно средство.

Известно е, че с такава система разполагат като цяло тежкотоварните машини, които са предназначени за пренасянето на по-обемни и тежки товари като багери, камиони, самосвали, индустриална и строителна техника.

При повреда хидравличните падащи бордове не могат да функционират, а с това се обезмисля цялостното използване на товарния автомобил. Независимо от модела на падащия борд и вида на механиката, която използва, ние сме в състояние бързо и качествено да ремонтираме борда, независимо къде се крие проблема. Разполагаме с необходимата модерна техника за цялостна диагностика и ремонт на падащи бордове, като и висококвалифицирани специалисти с богат опит в ремонта на бордове на различни видове товарни автомобили.

Обикновено най-големи проблеми при падащите бордове създават агрегатите и най-вече хидравличните цилиндрите. При този вид хидравлика понякога се допускат неравности и други по-големи или по-малки вдлъбнатини, които не позволяват на цилиндрите да се движат свободно и по този начин борда също не може да се движи.

Ние можем по съвременен и бърз способ да отстраним всички неравности и вдлъбнатини по цилиндрите, така че те да могат да се плъзгат спокойно и механизмите на падащия борд отново да работят нормално.

Имаме богат опит в ремонта на падащи бордове, на мини багери и хидравликата им. Разполагаме със стендове и всичко необходимо за да направим това, което очаквате от нас – качествен ремонт на падащия борд на превозното средство. Ние се занимаваме с цялостна диагностика и поправки на хидравликата на всякакви видове автомобили. Тъй като тя е основата на действие на падащите бордове и много често повредите им идват предимно от хидравличните им системи, сме се специализирали в ремонта им.

Ние подробно ще огледаме хидравликата на падащия борд и на основата на вашите наблюдения и оплаквания можем да вземем най-доброто решение за неговата поправка. Нашите техници са опитни и много добре знаят какво да попитат собственика на автомобила и къде да погледнат, за да стане диагностиката бързо и да бъде максимално точна. Можете да направите заявка за преглед и диагностика онлайн, направо от нашия сайт. Това е голямо удобство защото ще си запазите ден и час, и ще избегнете опашките и неприятното чакане. Ние обслужваме бързо и коректно като веднага диагностицираме автомобила. Нашите цени са много конкурентни и ще ви изненадат приятно. Разчитаме на многото доволни клиенти и това ни прави горди и ни стимулира да се стремим към още по-професионално отношение към тях.

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация