Skip links

Ремонт на стартери и алтернатори

Когато стартерът или алтернаторът на автомобила се повредят, той на практика не може да се движи и е неизползваем. Това се случва относително често на коли, които са над 15-годишна възраст. Лошото е, че става изведнъж без никаква подготовка и може да ни завари на пътя, където трудно идва помощ. Ние ви предлагаме пълна диагностика, ремонт, демонтаж и монтаж на стартери и алтернатори, независимо от модела и марката на колата. Работим с леки и тежкотоварни автомобили на всякаква възраст, които са с различно техническо състояние.

Ремонт на алтернатори и стартери

След като диагностицираме точния проблем на стартера или алтернатора, може или да го заменим с нов, или да бъде ремонтиран. Гарантираме оригиналността и качеството на всички резервни части, независимо от марката на автомобила. Обикновено тези елементи се заменят с нови, защото цената е относително ниска, а новия алтернатор или стартер гарантира дълъг период на експлоатация.

Въпреки това ние бързо можем да открием къде е повредата на стартера и да го поправим. Обикновено ротора изгаря и трябва да се подмени. Това става след проверка на стенд на самия елемент. Проблем в нормалната работа на стартера може да е колектора, който трябва да се почисти. Ние подменяме четки, бендикси и притискателни пружини. Ако това не помогне е необходим нов стартер. Можем бързо и професионално да ви консултираме кой вариант ще е най-подходящ за вашата кола. Това е много важно в зависимост от нейното състояние. По този начин ще си спестите средства и време.

За да бъде качествено решен проблемът с алтернатора, може би е необходимо да се подмени даден елемент. Ние сме професионалисти в тази област и много бързо можем да установим дали е наложително да се замени реле регулатор, ротор или стартер. Важно е да се отбележи, че алтернатора може да се поправи, стига повредата да не е голяма и той отново ще изпълнява перфектно функциите си. Това е ключова част от електрическата система на автомобила, без която тя не може да работи. Много често, при ремонта на алтернатори, има нужда единствено от подмяна на лагера, колектора или доидния блок. След тази процедура той е като нов. Ние сме в състояние да направим всичко това независимо от марката на автомобила. Обслужваме всякакъв вид коли – леки и тежкотоварни.

Ако ни се доверите вие на практика ще откриете автосервиза, на който винаги можете да разчитате, независимо каква кола карате и каква е повредата в нея. Тя ще бъде обслужена акуратно и внимателно ремонтирана – качествено и в срок. Това ще ви спести нерви, време и пари. Нашите цени са изключително конкурентни и нямат аналог в сегмента. 

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация