За нас

Информация за сервиза на Auto Mechanic Group

НИЕ СЕ ЦЕЛИМ В ТОВА ДА СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ПОСЛЕДСТВИЕ И В ЕВРОПА.

Лидери във всяко отношение.

Да надминем очакванията на нашите клиенти в извършване на специализирани ремонти на ХИДРАВЛИЧНИ СИСТЕМИ И ОТДЕЛНИ ДЕТАЙЛИ на автомобили, тежкотоварна техника, селско-стопанска техника, сметосъбирачни техники, индустриални машини и всякакви специализирани машини и техника.
Стараем се да обхванем все по-широк кръг от клиенти.
Допринасяме за развитието на нашите клиенти като им осигуряваме най-надежни и висококачествени ремонти с гаранция до 24 месеца.
Стремежът ни е:

Да предложим на нашите клиенти по-голяма гама от ремонтни услуги, да надминем очакванията им, да стигнем по-далеч от стандартните изпълнения.
Да предложим съдействие по-всяко време с дежурен екип и в почивните дни: 24/7 в 365 дни.
Да предлагаме постоянно нови и иновативни решения.
Основни принципи и ангажименти в ръководството на Auto Mechanic Group

Политиката на фирмата е ориентирана към клиента, удовлетвореността на нашият клиент и гаранцията за качество е приоритет за нашите служители.
Мотивирането и създаване на по-добри условия на труд за нашите служители и участието в развитието на фирмата води до по-добро обслужване за нашите клиенти.
Целим се в това нашият екип да е изграден от доказани специалисти с повече от 15 годишен опит в поддръжка, ремонт и изграждане на ХИДРАВЛИЧНИ СИСТЕМИ, но залагане и на млади и отговорни хора с който можем да се докажем като лидери в бранша.
Посредством строг подбор на доставчици, можем да гарантираме на нашите клиенти: бързина, качество и гаранция за нашите ремонти.
Чрез непрекъснат контрол и проследяване на всички процеси и дейности в нашият сервиз можем да осигурим тяхното постоянно подобряване и прецизност.
Даниел Ленков

 

 

През изминалата  2015 година можем да се похвалим с участието си в конкурса „Автомобилен сервиз на годината 2015г.“ За нас е голямо удоволствие , че участвахме , стигнахме до финала и името ни може да се нареди до водещите сервизи в България .

„С всяка изминала година всички участници в конкурса показват, че работят усилено за все по-качественото обслужване на клиентите си, развиват своите политики, грижат се за околната среда, подобряват квалификацията на служителите си и техническата си база и всичко това в името на клиента. Благодарение на съвместната ни работа със сервизите правим възможно това, че шофьорите да получат максимално удоволствие от шофирането и спокойствие на пътя.“, сподели г-жа Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България, компанията организатор на конкурса.

„Порше София Запад“ спечели голямата награда “Автомобилен сервиз на годината 2015” в петото издание на конкурса, организиран от Shell България и Орбико България. Автосервизът зае първото място и в категорията „Голям мултифункционален сервиз“ изпреварвайки „Ауто Бавария“ и „София Франс Ауто“.
Общо 42 автомобилни сервиза от цялата страна се включиха в ежегодната инициатива за най-добрите автомобилни експерти в България. Конкурсът цели да отдаде заслуженото внимание на специалистите, които насърчават профилактиката, проявяват добро отношение към клиентите и не спират да развиват своите знания и умения.

20 от общо 42 автомобилни сервиза от цялата страна продължават във втората фаза на конкурса

В категорията „Компактен мултифункционален сервиз”
• Порше, гр. Пловдив
• ЕТ ХЕЕД-91 Христо Петров, гр. София
• София Франс Ауто – Велико Търново ООД
• Автоцентър Радиал, гр. София
• Ауто Механик Груп ЕООД , гр. София
• АУТО ВИА ЕООД, гр. Стара Загора
• БГ Рали Сервиз ЕООД, гр. София
• Дунев Мотор Спорт Р21, гр. София
• Нисан София ЕАД, гр. София
• Хонда-Апостолов, гр. Бургас

 

 

И през 2017 година бяхме поканени да участваме в конкурса „Автомобилен сервиз на годината 2017г.“ Благодарим за гласуваното доверие . За нас е удоволствие отново да сме сред най-добрите в България .

За шеста поредна година автомобилни сервизи от цялата страна имат възможността да вземат участие в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България. В него ще бъдат отличени професионални автомобилни сервизи, които развиват знанията и уменията на своите служители, стимулират профилактиката, качественото обслужване и доброто отношение към клиентите, и така им помагат да се наслаждават на шофирането. Повече от 160 сервиза са участвали досега в състезанието, търсейки признанието както на професионално жури, така и на клиентите си.
„Конкурсът „Автомобилен сервиз на годината“ се утвърди като платформа, която среща интересите на професионалните автосервизи, експертите и клиентите, които така оценяват работата им. Инициативата се разви през годините, и в стремежа си непрекъснато да предлагаме нови неща, тази година обновяваме критериите за оценка и добавяме нова категория – „Обслужване на хибридни и електрически автомобили.“ , коментира г-жа Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България .

На тържество в Интер Експо център бяха обявени победителите в шестия пореден конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България.
SGS, водеща в света компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, присъства в България от 1991 г. С повече от 390 експерти в цялата страна, централен офис в София и оперативни офиси във Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Свиленград и Стара Загора, компанията се е наложила като водещ доставчик на услуги в областта на количествен и качествен контрол на стоки, сертифицирането на системи за управление, продукти и услуги. Акредитираните лаборатории на SGS България предлагат широк спектър от услуги за нефтени и химически продукти, потребителски стоки, селскостопански продукти; услуги в областта на индустриалното производство и околната среда, микробиология, ГМО, почви, води, текстил, както и в областта на сертифициране на системи за управление. Допълнителна информация на: http://www.sgs.bg

Списък с финалистите:

1 Ауто Бавария ООД
2 АУТО ИТАЛИЯ ЕАД
3 Сервизен център MAZDA – София
4 Автоцентър Шкода Пловдив
5 Автокомплекси Маями
6 EТ ХЕЕД-91 Христо Петров
7 Дженеръс ауто ЕАД
8 Мото-Пфое сервиз Люлин
9 АВТОСЕРВИЗ АНГЕЛОВ ЕООД
10 ДУНЕВ МОТОР СПОРТ Р21
11 Ауто Механик Груп ЕООД
12 ЖИЖО – 82 ООД
13 Мотоексперт – София, Симеоновско шосе
14 Ауто Франс 3000 ООД
15 Н АУТО СОФИЯ
16 Автосервиз V12
17 Автоцентър Радиал
18 Еспас Ауто ООД
19 ДЖИМ АВТО ЕООД
20 София Франс Ауто ТСК София 3 АД
21 София Франс Ауто – Велико Търново
22 Хонда Апостолов
23 Дару кар