Skip links

За нас

Ние сме
AUTO MECHANIC GROUP

Здравейте,

Името ми е Даниел Ленков.
Управител на Auto Mechanic Group.

Auto Mechanic Group е СПЕЦИАЛИЗИРАН сервиз за рециклиране и поддръжка на ХИДРАВЛИЧНИ и КОРМИЛНИ системи за автомобили, бусове, камиони и пътностроителна техника!

Нашите главни механици-хидравлици са с опит повече от 15 години в ремонта и поддръжката на хидрaвлични и кормилни системи!

Кои сме ние?

Фирмата Auto Mechanic Group е създадена през не толкова далечната 2013г., но е продължение и наследник на Хидравлични системи Ленкор ЕООД, основана през  2004г. Ние сме второ поколение хидравлици, с предаващ се по наследство занаят.

С новото име, искаме да се наложим на Българския и Европейски пазар, като целим да предложим на своите клиенти голяма гама от специализирани ремонтни услуги с ГАРАНЦИЯ за качество. Като водещ автосервиз за рециклиране на хидравлични и кормилни системи в България, ние сме единствените, които Ви даваме 18 месеца пълна гаранция за кормилни рейки и 12 месеца гаранция за всички останали наши продукти!

— Финалисти

Автомобилен сервиз на годината

Едва две години след стартирането на проекта Auto Mechanic Group, сме поканени да бъдем част от престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината“.

Повече за конкурса

През 2015 година можем да се похвалим с участието си в конкурса „Автомобилен сервиз на годината 2015г.“ За нас е голямо удоволствие , че участвахме , стигнахме до финала и името ни може да се нареди до водещите сервизи в България .

„С всяка изминала година всички участници в конкурса показват, че работят усилено за все по-качественото обслужване на клиентите си, развиват своите политики, грижат се за околната среда, подобряват квалификацията на служителите си и техническата си база и всичко това в името на клиента. Благодарение на съвместната ни работа със сервизите правим възможно това, че шофьорите да получат максимално удоволствие от шофирането и спокойствие на пътя.“, сподели г-жа Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България, компанията организатор на конкурса. „Порше София Запад“ спечели голямата награда “Автомобилен сервиз на годината 2015” в петото издание на конкурса, организиран от Shell България и Орбико България. Автосервизът зае първото място и в категорията „Голям мултифункционален сервиз“ изпреварвайки „Ауто Бавария“ и „София Франс Ауто“. Общо 42 автомобилни сервиза от цялата страна се включиха в ежегодната инициатива за най-добрите автомобилни експерти в България. Конкурсът цели да отдаде заслуженото внимание на специалистите, които насърчават профилактиката, проявяват добро отношение към клиентите и не спират да развиват своите знания и умения.

20 от общо 42 автомобилни сервиза от цялата страна продължават във втората фаза на конкурса В категорията „Компактен мултифункционален сервиз”

1 Порше, гр. Пловдив
2 ЕТ ХЕЕД-91 Христо Петров, гр. София
3 София Франс Ауто – Велико Търново ООД
4 Автоцентър Радиал, гр. София
5 Ауто Механик Груп ЕООД , гр. София
6 АУТО ВИА ЕООД, гр. Стара Загора
7 БГ Рали Сервиз ЕООД, гр. София
8 Дунев Мотор Спорт Р21, гр. София
9 Нисан София ЕАД, гр. София
10 Хонда-Апостолов, гр. Бургас

През 2017 година бяхме отново поканени да участваме в конкурса „Автомобилен сервиз на годината 2017г.“ Благодарим за гласуваното доверие . За нас е удоволствие отново да сме сред най-добрите в България

За шеста поредна година автомобилни сервизи от цялата страна имат възможността да вземат участие в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България. В него ще бъдат отличени професионални автомобилни сервизи, които развиват знанията и уменията на своите служители, стимулират профилактиката, качественото обслужване и доброто отношение към клиентите, и така им помагат да се наслаждават на шофирането. Повече от 160 сервиза са участвали досега в състезанието, търсейки признанието както на професионално жури, така и на клиентите си.

„Конкурсът „Автомобилен сервиз на годината“ се утвърди като платформа, която среща интересите на професионалните автосервизи, експертите и клиентите, които така оценяват работата им. Инициативата се разви през годините, и в стремежа си непрекъснато да предлагаме нови неща, тази година обновяваме критериите за оценка и добавяме нова категория – „Обслужване на хибридни и електрически автомобили.“ , коментира г-жа Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България .

На тържество в Интер Експо център бяха обявени победителите в шестия пореден конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България.

SGS, водеща в света компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, присъства в България от 1991 г. С повече от 390 експерти в цялата страна, централен офис в София и оперативни офиси във Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Свиленград и Стара Загора, компанията се е наложила като водещ доставчик на услуги в областта на количествен и качествен контрол на стоки, сертифицирането на системи за управление, продукти и услуги. Акредитираните лаборатории на SGS България предлагат широк спектър от услуги за нефтени и химически продукти, потребителски стоки, селскостопански продукти; услуги в областта на индустриалното производство и околната среда, микробиология, ГМО, почви, води, текстил, както и в областта на сертифициране на системи за управление. Допълнителна информация на: http://www.sgs.bg

През последните години, екипът ни е участвал в многобройни семинари и презентации на тема техническа поддръжка, автомобили и пътна безопасност . Нашите главни механици са били лектори на няколко семинари и обучения на тема „кормилни и хидравлични системи“.
Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация