Skip links

Ремонт на хидравлични цилиндри

Пълно рециклиране на хидравлични цилиндри

-Ремонтен комплект - ремонтния комплект в повечето случаи се изработва усилен по индивидуална поръчка от подобрен материал
-уплътнение за водеща глава тип К-маншет с работно налягане от 150 до 450 бара
- уплътнение за бутало, водачи от тефлон или РОМ
-уплътнение за бутало, уплътняващ пръстен от тефлон или полиуретан
-лагери или водещи втулки
-обработка на металните части
При лошо състояние, амортизация на металните части ремонта може да се оскъпи с допълнителната подмяна на:
-бутален прът
-водеща глава
-бутало
-цилиндрова тръба (хонингована)
ГАРАНЦИЯ 12 месеца❗

12 Месеца гаранция

Ремонтът на хидравлични цилиндри е много отговорна дейност, която изисква много теоретически знания и солидна практическа подготовка за да бъде ремонтът наистина качествен и хидравличния цилиндър да може напълно да отговаря на заводската стандартизация след проведените интервенции. Не на последно място е и професионалната материална база на съответния автосервиз, където ще се извършва ремонта. Тя трябва да отговаря на всички съвременни изискания и да разполага с всички необходими инструменти, уреди и материали.

hidravlichni-tsilindri-007Ние твърдим, че притежаваме всичко това. Разполагаме с добре обучен екип от професионалисти, чиито компетенции по отношение на ремонта на хидравлични цилиндри ни подлежат на съмнение. Високо отговорни сме и когато поеме ангажимент за качествен ремонт стриктно спазваме сроковете и поетите задължения. Разполагаме с необходимата материална база, имаме качествени и прецизни инструменти и материали, които улесняват ремонта на хидравличния цилиндър и го правят качествен със съответната пъна гаранция.

Поправката на различните възли и агрегати по отношение на хидравликата и пневматиката на автомобили задължава тя да е надеждна и професионална. В това отношение на първо място е диагностиката. Необходимо е много точно да се установи къде точно е дефекта и как най-бързо той да бъде отстранен. В това отношение ние задължително и детайлно преглеждаме всички части от хидравличния цилиндър за да може с най-голяма точност да определим проблема.

Много често хидравличните цилиндри отказват да работят защото са наранени по някакъв начин буталните пръти. Тогава те не могат да функционират нормално и не изпълняват функциите си. В такъв случай се прибягва до запълване на грапавините и неравностите и по този начин прътите възвръщат първоначалния си вид. Разбира се, това става когато пораженията не са големи и не е наложително да се изработват чисто нови бутални пръти. Самата процедура се извършва с течен метал, който попълва неравностите и дупките в прътите. Преди това основата на която се работи са почиства внимателно за да може материала да прилепне възможно най-добре върху буталния прът. Почистваме ръчно и основно като това допълнително повишава качеството на процеса. В този случай се използват най-висококачествени материали, които единствено могат да гарантират добрия ремонт и последващата безпроблемна експлоатация.

За този тип ремонт на хидравлични цилиндри това е доказано най-ефективния метод, който се осъществява сравнително бързо, а цената е добра. В това отношение при нас няма конкуренция защото цените, които ние предлагаме са реално без аналог в сегмента.

Освен това ние можем да осигурим гаранционен и извън гаранционен сервиз, както и постоянна поддръжка на хидравличните цилиндър, което допълнително ще гарантира тяхното отлично техническо състояние и безпроблемно използване.

 

 

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация