Skip links

Ремонт на хидравлични и електро хидравлични помпи

Рециклиране на хидравлични и електро хидравлични помпи

-ремонтен комплект
-опорни лагери
-семеринги
-О пръстени
-обработка на горна и долна притискателна плоча
-обработка на клапан
обработка на клапанно тяло (корпус)
При лошо състояние, амортизация на металните части ремонта може да се оскъпи с допълнителната подмяна на:
-клапан
-клапанно тяло (корпус)
ГАРАНЦИЯ 12 месеца❗

Електроника на рейка

-възстановяване на платка/управление
-подмяна на опорни лагери
-подмяна на четкодържател (при някои модели)
При лошо състояние, амортизация на металните части ремонта може да се оскъпи с допълнителната подмяна на:
-платка/управление на помпа
-ротор или статор
ГАРАНЦИЯ 12 месеца❗

12 Месеца гаранция

Ремонтът на хидравлични помпи, в зависимост от техния модел и вид е сложен процес, който изисква време и трябва да се извършва само от опитни специалисти. Нашият автосервиз разполага с всичко необходимо за да извърши качествен ремонт, независимо дали хидравличната помпа е зъбна, бутална или лопаткова.

Не имаме достатъчно опит в ремонта на хидравлични помпи и разполагаме с отлични специалисти, които подхождат професионално към всеки проблем, свързан с хидравликата на автомобила, независимо от неговата марка или модел. Преди да започнем ремонта на колата ви, ние ще разглобим, почистим и обезмаслим хидравличната помпа и по този начин ще можем най-точно да разберем къде е проблема. Тъй като в хидравличните помпи има много триещи елементи те относително лесно се изхабяват и износват иРемонт на хидравлични помпи обикновено там е естеството на проблема. Обикновено при ремонта на хидравличната помпа се стига до подмяна на различни елементи за да може системата да достигне нормалната си работа. Подменят се отделните сегменти, плочки, клапан за високо налягане и зъбни колела. Това гарантира работата на системата в първоначалния и вид и така като е заложена при производството в завода.

Ние можем оставим и напълно нова хидравлична помпа, ако старата не подлежи на ремонт, това става много бързо и лесно от нашите сигурни доставчици. Помпата е с доказано качество и произходи на много конкурентна цена.

Предлагаме пакет от услуги за ремонт на системата, който включва различни видове резервни части като лагери от различен вид, пластини и семеринги за високо и ниско налягане. Ние не правим само преглед на хидравличната помпа на вашия автомобил, а сменяме всички износени елементи в нея. Ние гарантираме надеждността и сигурността на извършения от нас ремонт защото притежаваме качествени резервни части, добре обучен екип и контрол, който в никакъв случай не допуска некачествена работа. Стараем се да работим колкото се може по-бързо, като изпълняваме предварително уговорените срокове. Знаем, че това е много важно за всеки шофьор, който час по-скоро иска да използва вече ремонтирания си автомобил.

Ако изберете нас за ремонт на хидравличната помпа на вашата кола, ще получите качество и прецизност на една изключително изгодна цена. Ние ценим партньорските взаимоотношение и гарантираме коректност. Доказателство за това са многото доволни клиенти и хилядите качествено ремонтирани автомобили от нашия автосервиз. Доверете се на професионализма и високото чувство за отговорност на нашите служители, за които клиента и неговия автомобил са единственото важно нещо в работата им. По този начин ние работим качествено и акуратно, като доставяме удоволствие от това и на себе си.

 

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация