Skip links

Почистване на EGR / Турбо / Дюзи

Почистване на турбоРаботата на двигателя на автомобила зависи от неговата изправност и от дейността на всичките му елементи. Запушванията на различни части на колата са често срещан проблем, който може да доведе до големи повреди и до излизане на автомобила от строя дълго време. С течение на експлоатацията в различните системи се натрупват отлагания, които запушват тръбите и намаляват проводимостта по този начин колата не работи добре и дава различни дефекти. Това се отнася в пълна степен за различните дюзи, които е задължително да се почистват на определен период от време в зависимост от степента на използване на колата.

Ние ви предлагаме качествено почистване на всички елементи на автомобила, които потенциално могат да се запушат от различен тип нагар, отлагания и замърсявания, които не позволяват на двигателя да се натовари в пълна степен и колата да покаже качествата си. Когато има запушени дюзи мощността спада и на шофьора е много трудно да прецени къде точно се крие проблема защото на пръв поглед всичко в автомобила е наред. Ако ни се доверите, ние бързо и професионално ще направим диагностика на колата и точно ще преценим къде точно е запушването и как най-бързо то може да бъде отстранено. Притежаваме модерна техника за диагностика и екип от опитни професионалисти, които могат да бъдат от полза за вас и автомобила ви, когато констатирате подобен проблем.

Всмукателната система на колата е една от най-засегнатите от различни запушвания затова тя трябва периодично да се почиства. Ако това не се извършва, ефективността на работата на двигателя спада значително и се увеличава разхода на гориво. Много от водачите се питат защо се получава така след като в автомобила няма видими проблеми. Ние можем бързо да диогностицираме запушването и да го отстраним. Когато се получи такъв проблем видимо се увеличава и отделянето на вредни газове от колата. Това е едно от доказателствата, че на лице е сериозна запушване на дюзи.

Ние предлагаме и щателно почистване на EGR клапана и на турбото на вашата кола. Това ще ви гарантира безпроблемно използване и мощността, която очаквате. За да използвате пълноценно автомобила си, той наистина трябва да е в идеално техническо състояние. Различните видове запушвания не позволяват това и намаляват нейните възможности, а може да се стигне и до по тежка повреда. Когато това ви се случи оставете на нас профилактиката, диагностиката и ремонта. Ще се уверите в нашия професионализъм, експедитивности и коректност. Цените, които ви предлагаме също са без конкуренция в бранша.

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация