Skip links

Ремонт на хидравлични секторни / кормилни кутии за автомобили и бусове

Пълно рециклиране на секторни и кормилни кутии

-ремонтен комплект ( усилен )
-тефлонови пръстени ( подобрен материал )
-подмяна опорни лагери на хебелен вал
-подмяна на притискателни иглени лагери
-подмяна на съчми за винтов вал
-възстановяване, обработка на метални части
При лошо състояние, амортизация на металните части ремонта може да се оскъпи с допълнителната подмяна на:
-хебелен вал
-винтов вал
-разпределител
-предпазни, разтоварващи клапани
-корпус
ГАРАНЦИЯ 18 месеца❗

18 Месеца гаранция

секторна кутия мерцедес

Нашият автосервиз извършва ремонт на хидравлични секторни/кормилни кутии за автомобили и бусове, независимо от тяхната марка, модел или година на производство. Ние разполагаме с опитен екип от професионалисти, които експертно и прецизно могат да направят бърза и точна диагностика та хидравличната кутия и бързо да установят къде е проблема. За това ни помага и висококачествената техника и апаратура с която разполагаме. Без нея професионалният ремонт на хидравличните и секторни кутии би бил немислим. Всичко това ни дава основание да заявим, че ние сме тези, които наистина разбират от ремонта на тази много важна част от всеки автомобил или бус.

Ние подхождаме професионално и експертно към всеки наш клиент като подхождаме индивидуално към автомобила и се стремим по максимално бърз начин да открием повредата на хидравличната кутия. Това гарантира и качествения и ремонт.

При ремонта на секторни и кормилни кутии използваме най-качествените материали, които е възможно да бъдат открити на пазара. Това правим в името на доволните ни клиенти и наистина реалния ремонт на кутията. Безсмислено е секторна кутия мерцедесда се използват материали със съмнителен произход и без никаква гаранция. Като винаги те се оказват некачествени и скоро се налага автомобилът отново да посети сервиза. Ние не залагаме на подобен модел и държим нашите клиенти да останат наистина доволни от услугата.

Кормилните кутии обикновено често дават дефекти, които започват да се усещат като потракване или почукване, особено по време на завой. Понякога воланът се държи неестествено и придърпва към едната или другата посока. Това е индикатор, че вашата кола има проблем с кормилната кутия. Причината за подобен дефект обикновено са образуваните във връзка с изтъркването луфтове и липсата на добро уплътняване. Тогава е задължително да ни посетите. Ние извършваме ремонт на хидравлични секторни/кормилни кутии за всички видове автомобили и бусове. Не се тревожете, ако превозното ви средство е старо или с по-особена марка или модел. Ние ще намерим решение на всеки поРемонт на секторни кутии заплетен авто проблем, свързан с ремонта на кормилната кутия.

Отстраняваме успешно проблемите на секторните кутии на всички най-масово използвани в страната бусове. Няма значение тяхната възраст и размера на пробега. Специалисти сме в бързото диагностициране и най-рационалния избор на вида ремонт. Работим на цени, които нямат конкуренция в бранша и при ремонта на хидравлични секторни/кормилни кутии, но в същото време държим изключително много на качеството, което е и основното ни задължение – след ремонта клиента да остане доволен и наистина да усети индивидуалното отношение към автомобила му.

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация