Обслужване на автомобили

Обслужване на автомобили

Обслужване на автомобили

Обслужване на автомобили

Техническото обслужване на автомобила, което се провежда през определен период от време, е изключително важно за сигурността на колата и нейното оптимално техническо състояние. Профилактиката на колата ви може да ви спести много нерви и загубено време защото обикновено тежките повреди идват внезапни, когато сте на път и когато не очакваме това да се случи. Ето защо е важно автомобилът де се обслужва регулярно при опитни специалисти, особено когато е над 12-13 годишен и започне по-често да се поврежда.

Ние разполагаме с цялата необходима техническа база и извършваме техническо обслужване на различни марки и модели леки автомобили. Можем да предоставим целия пакет от услуги, от които се нуждае една кола за да бъде тя в идеално техническо състояние и собственикът и да може да разчита винаги на нея.

За един автомобил е много важно да бъде подготвен за зимния сезон, който предлага много изненади на пътя. Ние можем да направим това и да ви осигурим сигурност при неговата експлоатация. Ще проверим всички механизми на колата, като и спирачната течност, антифриза, маслото, зимните гуми и всичко онова, което касае най-вече вашата сигурност. Ако колата ви има нужда от текущ или планов ремонт, то ние сме най-подходящото място за това защото работим бързо и професионално. Имаме най-модерна диагностична техника, с която много лесно и точно можем да открием проблема на вашия автомобил. Диагностиката е ключът към успешния и качествен ремонти и ние много добре знаем това. Затова подхождаме с необходимата отговорност към нея и се стараем да е максимално точна и бърза. При обслужването на автомобила обръщаме внимание на тези системи, които не само са важни за неговото движение и оптимална техническа форма, но и за сигурността на пътуващите. Такава система е спирачната. Тя винаги трябва да бъде в оптимална изправност. Същото се отнася и за ходовата част, която често създава проблеми, а тяхното отстраняване обикновено изисква доста време.

Една от най-важните дейности по поддръжката на колата е смяната на маслото. Ние извършваме тази услуга, като наред с това се сменят масления и въздушен филтър. Обикновено това става на 10 000 км. пробег, но при по-старите автомобили, които обикновено изразходват повече масло е наложително то да се сменя по-често. Това е стандартна, но задължителна процедура за всеки собственик, който не желае да има проблем с колата си. Доверете ни се и гарантираме, че с наша помощ, вашия автомобил винаги ще се намира в перфектно техническо състояние е ще го използвате без да се тревожите за нищо.