Skip links

Ремонт на ЕЛЕКТРИЧЕСКА – EPS кормилна рейка

Какво включва пълното рециклиране на:

ЕЛЕКТРИЧЕСКА - EPS кормилна рейка

-ремонтен комплект
-нови водещи втулки
-опорна/компенсаторна тапа
-реглажна гайка
-опорни лагери
-съчми за винтов вал
-обработка и възстановяване на метални части
При лошо състояние, амортизация на металните части ремонта може да се оскъпи с допълнителната подмяна на:
-бутален прът
-винтов вал
-електроника, управление не подлежаща на възстановяване
-сензори
-корпус
-ремък
ГАРАНЦИЯ 24 месеца❗

24 Месеца гаранция

Рециклиране на електрическа помпа

Ние можем да ви предложим цялостни решения при диагностиката и ремонт на хидравличните помпи и рейка, като това може да стене със замяна на компрометираните елементи или цялостна смяна на самата част. Уплътненията, втулките и лагерите на хидравличните рейки често се компрометират в следствие на дългото им използвани и по този начин не могат да изпълняват функциите. Ние бързо и качествено можем да ги подменим и по този начин да запазим самата рейка.

Нашият автосервиз разполага с грамотен и професионално подготвен колектив от специалисти и експерти, които имат вече доста натрупан опит и това им помага да подхождат експедитивно към всеки проблем, касаещ вашия автомобил. Ние залагаме на нашите специалисти и сме уверени, че тяхната висока квалификация и постоянното им усъвършенстване е главния фактор за качественото извършване на всички видове ремонти по автомобилите. Ремонтираме всички видове автомобилни рейки, независимо от вида и модела на колата, километрите пробег или други специфични особености. Имаме възможност и да рециклираме бързо и качествено всички повредени детайли. Ремонтите, които осъществяваме включват и пълна гаранция за пробег и време на вече поправената кола. Това затвърждава доверието между нас и клиентите и доказва единствения ни стремеж към качествена работа и доволни клиенти.

Ние се стараем да ремонтираме хидравлични електрически помпи и рейки за максимално кратък срок, без това да се отразява на качеството. Обикновено това отнема няколко дни, като процесът на ремонта включва и разглобяване на част от машината. Това е определено неудобство за клиента, защото гарантирано той няма да може да използва автомобила си. Ние можем да ви предложим и по-щадящ вариант, като ще можете да вземете колата си възможно най-бързо. Необходимо е да се знае какви са признаците за проблеми с хидравличната помпа и дали наистина тя се нуждае от диагностика и ремонт. На първо място автомобилът работи видимо по-бавно, движенията на машината са бавни и тя няма сила и мощност. Силното загряване на цилиндрите е друго доказателство за проблеми в хидравликата. Нагряват се до толкова, че не могат да се пипнат с ръка. Неестествено високото нагряване също е знак за проблем с хидравличната помпа. Ако вие усетите това във вашия автомобил е необходимо веднага да ни потърсите. Ще диагностицираме и ще отстраним проблема по възможно най-професионалния начин. Цените, на които работим приятно ще ви удивят, те просто нямат конкуренция в бранша. Доверете ни се, оставете автомобила си в ръцете на истинските професионалисти. По този начин ще гарантирате неговия наистина качествен и прецизен ремонт.

Работно Време

Понеделник9:00-18:30
Вторник9:00-18:30
Сряда9:00-18:30
Четвъртък9:00-18:30
Петък9:00-18:30
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден

Телефон за връзка

+359886950111

Телефон за връзка

+359898470111

Телефон за връзка

+359878293777

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация