Skip links

Хидравлични рейки

AUTO MECHANIC GROUP – Извършва всякакви ремонт на хидравлични рейки | Рециклиране на рейка в София | Ремонт на рейка | Сервиз за хидравлични системи

Нашият автосервиз се намира в град София и предлага цялата гама от профилактика и различни видове ремонти на автомобили от всякакъв тип и модел, леки и тежкотоварни, стари и нови, независимо от степента им на амортизация и големината на техническите проблеми.

Един от честите проблеми, които възникват в една кола е свързан с хидравличните рейки. Когато се налиже да се ремонтират те обикновено се разглобяват, полират се за да добият перфектна гладкост и за да няма никакви остатъчни и ненужни частици по тях или някакви неравности. Ако се налага се подменят и отделните детайли на реките като семеринги и тефлонови пръстени. При ремонта на хидравлични рейки ние имаме богат опит и можем да отстраним всеки проблем при тях. Предлагаме 18 месеца гаранция и знаем, че доволния клиент отново ще се завърне при нас ако има проблем с автомобила си. Ето защо влагаме всичките си знания и старание при ремонта на хидравлични рейки, извършваме го качествено и в срок и даваме необходимите гаранции. Цените, на които работим ще ви изненадат приятно защото те нямат аналог в бранша, без от това да зависи качеството на ремонта. То винаги и високо, независимо какъв елемент или детайл на автомобила се ремонтира и колко време отнема това.

Хидравличната рейка и поправката и изисква определени специфични знания и умения. Ние твърдим, че членовете на нашия екип ги притежават и това е едно от доказателствата за качествено извършване на дейността. Ние влагаме само материали и резервни части с доказан произход, поръчваме ги бързо и те пристигат точно когато са необходими. В това отношение няма забавяне на ремонта и клиента може да вземе поправената си кола съобразно договорката. За нас това е изключително важно защото по този начин се изгражда доверие, а всеки водач знае, че довереният автосервиз е цяло богатство, особено по отношение на състоянието на автопарка в България. Автомобилите, които се движат по нашите пътища са относително стари и имат много често нужда от ремонт. Това е и причината за огромната конкуренция в бранша, където вече оцеляват не само най-добре технически подготвените автосервизи, но и тези, които са лоялни, коректни и изпълняват точно и стриктно обещанията си по отношение на ремонта на автомобила.

Доверете ни се и наистина ще усетите професионализма при автоуслугите и ремонтите на автомобили. Ще бъдете напълно сигурни, че поверите ли колата си в наши ръце, тя наистина ще бъде качествени ремонтирана и за дълго ще забравите за проблемите с експлоатацията и. Това е и най-голямата награда за нас.

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация