Skip links

Падащ борд

Ремонтът на падащ борд, независимо от неговия вид и големина, изисква сериозна материална база и практически и теоретически умения на тези, които ги извършват. Падащите бордове са механизми, които са налични най-вече в тежкотоварните автомобили, които са предназначени за пренасяне на големи и обемни товари. Ако се повреди падащия борд или някой от неговите механизми този работен автомобил остава неизползваем, което води до големи материални загуби.

Независимо от модела на падащия борд и вида на механиката, която използва, ние сме в състояние бързо и качествено да ремонтираме борда, независимо къде се крие проблема. Разполагаме с необходимата модерна техника за цялостна диагностика и ремонт на падащи бордове, както и специалисти, които имат тясна специализация в ремонта на падащи бордове. Те са опитни и коректни, работят бързо и качествено и могат да дадат цялата необходимо гаранция за качествен и надежден ремонт на падащия борд, независимо от големината му.

Когато се повредят хидравличните цилиндри на падащия борд, които на практика осигуряват неговото движение, борда не функционира. Това се дължи най-вече на грапавини, които се появяват на цилиндрите и по този начин движението на борда засича или се извършва много бавно и неестествено.

В нашия сервиз можем да отстраним всякакви грапавини по цилиндрите на падащия борд по специален метод, като по този начин се отстраняват основните проблеми при неговото функциониране. Правим това бързо и професионално, като не допускаме промяна на сроковете или да даваме напразни обещания, които не можем да изпълним.

Преди да пристъпим към конкретна дейност, ние правим задълбочена диагностика на падащия борд, намираме проблема, поради който той не действа нормално го отстраняваме по най-бързия и ефективен начин.

Правим предварителен оглед на падащия борд, като професионално и коректно ви обясняваме къде се корени проблема и защо бордът не работи. Осигуряваме възможно най-оптималните цени за нашите услуги, които наистина ще ви изненадат приятно и нямат аналог в този сегмент в столицата. За ваше улеснение предлагаме чрез нашия сайт да направите онлайн заявка за предварителен преглед на падащия борд. По този начин си спестявате ценно време и безкрайно чакане. Работим по последни европейски стандарти и гледаме на нашите клиенти преди всичко като приятели и партньори, които разчитат на нас, както и ние на тях.

Ние обслужваме бързо и коректно, като веднага диагностицираме автомобила. Разчитаме на многото доволни клиенти и това ни прави горди, и ни стимулира да се стремим към още по-професионално отношение към тях. За нас е важно да си вършим добре работата и по този начин да се доказваме като номер едно в сегмента всеки ден.

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация