Skip links

Ремонт на електрически помпи и електрически рейки

Нашият сервиз изготвя цялостни решения за диагностика и поправка на електрически помпи и електрически рейки. В зависимост от диагностиката ние можем да подменим целия елемент или някои от износените му части.

При тези помпи най-често се развалят уплътненията, втулките и лагерите в следствие на дългото им използване. По този начин те не могат да функционират нормално и дават дефекти.

Нашите техници са подготвени професионално и взимат най-оптималните решения за ремонта на електрическата помпа, така, че автомобилът да може да бъде използван максимално бързо. Ние имаме опит в подобни ремонти и гарантираме 100% успеваемост, за което даваме съответните гаранции. За нас е удоволствие, а в същото време и предизвикателство, когато се справим и с най-заплетения проблем по отношение на ремонта на електрическите рейки. Те често създават проблеми, но по-голяма част от автосервизите трудно диагностицират, а и нямат необходимата техническа база да извършват необходимия ремонт. Ние смеем да заявим, че разполагаме с всичко необходимо по отношение на инструменти и машини, с помощта на които извършваме надежден ремонт на електрическата помпа и рейка. Ремонтираме всички видове автомобилни рейки, независимо от вида и модела на колата, километрите пробег или други специфични особености.

Имаме възможност и да рециклираме бързо и качествено всички повредени детайли.

За нас е важно изграждането на доверие с нашите клиенти, да ги привлечем в нашия сервиз и да ни търсят винаги, когато имат необходимост от качествен и бърз ремонт на автомобила си.

Ремонта на тези детайли отнемат по няколко дни и ние добре знаем, че това създава дискомфорт на автомобилистите. Ние даваме напразни обещания и очаквания, а обясняваме реалните обстоятелства, относно техническото състояние на съответния автомобил на нашите клиенти и му предлагаме обективно най-бързия и икономичен ремонт.

Важно е да се отбележи, че работим на много привлекателни цени. За софийските автосервизи те са напълно непознати, но ние държим на тях защото те са достъпни за максимално голям брой хора. По този начин доказваме, че качествения ремонт на автомобила, въпреки, че е овързан с цената не е оправдание за нейното необосновано високо ниво. Вие можете сравнително лесно да откриете проблема в хидравличната помпа. На първо място автомобилът работи видимо по-бавно, движенията на машината са бавни и тя няма сила и мощност. Силното загряване на цилиндрите е друго доказателство за проблеми в хидравликата. Нагряват се до толкова, че не могат да се пипнат с ръка. Неестествено високото нагряване също е знак за проблем с хидравличната помпа. Тогава ни потърсете и ви гарантираме, че ще останете доволни.

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация