Преглед на ходова част

Ние можем да погледнем колата от долу

Преглед на ходова част на всички видове автомобили

хидравлични помпи

Разполагаме с канал и два подемника.

Ремонт на хидравлични секторни / кормилни кутии за автомобили и бусове

Ремонт на хидравлични секторни - кормилни кутии

Ремонт на хидравлични секторни / кормилни кутии секторна кутия мерцедес

Нашият автосервиз извършва ремонт на хидравлични секторни/кормилни кутии за автомобили и бусове, независимо от тяхната марка, модел или година на производство. Ние разполагаме с опитен екип от професионалисти, които експертно и прецизно могат да направят бърза и точна диагностика та хидравличната кутия и бързо да установят къде е проблема. За това ни помага и висококачествената техника и апаратура с която разполагаме. Без нея професионалният ремонт на хидравличните и секторни кутии би бил немислим. Всичко това ни дава основание да заявим, че ние сме тези, които наистина разбират от ремонта на тази много важна част от всеки автомобил или бус.

Ние подхождаме професионално и експертно към всеки наш клиент като подхождаме индивидуално към автомобила и се стремим по максимално бърз начин да открием повредата на хидравличната кутия. Това гарантира и качествения и ремонт.

При ремонта на секторни и кормилни кутии използваме най-качествените материали, които е възможно да бъдат открити на пазара. Това правим в името на доволните ни клиенти и наистина реалния ремонт на кутията. Безсмислено е секторна кутия мерцедесда се използват материали със съмнителен произход и без никаква гаранция. Като винаги те се оказват некачествени и скоро се налага автомобилът отново да посети сервиза. Ние не залагаме на подобен модел и държим нашите клиенти да останат наистина доволни от услугата.

Кормилните кутии обикновено често дават дефекти, които започват да се усещат като потракване или почукване, особено по време на завой. Понякога воланът се държи неестествено и придърпва към едната или другата посока. Това е индикатор, че вашата кола има проблем с кормилната кутия. Причината за подобен дефект обикновено са образуваните във връзка с изтъркването луфтове и липсата на добро уплътняване. Тогава е задължително да ни посетите. Ние извършваме ремонт на хидравлични секторни/кормилни кутии за всички видове автомобили и бусове. Не се тревожете, ако превозното ви средство е старо или с по-особена марка или модел. Ние ще намерим решение на всеки поРемонт на секторни кутии заплетен авто проблем, свързан с ремонта на кормилната кутия.

Отстраняваме успешно проблемите на секторните кутии на всички най-масово използвани в страната бусове. Няма значение тяхната възраст и размера на пробега. Специалисти сме в бързото диагностициране и най-рационалния избор на вида ремонт. Работим на цени, които нямат конкуренция в бранша и при ремонта на хидравлични секторни/кормилни кутии, но в същото време държим изключително много на качеството, което е и основното ни задължение – след ремонта клиента да остане доволен и наистина да усети индивидуалното отношение към автомобила му.

Ремонт на хидравлични разпределители

Ремонт на хидравлични разпределители

Ремонт на хидравлични разпределители

 

хидравлични разпределители ръчни

Нашият автосервиз предлага ремонт, диагностика и подмяна на всякакъв вид хидравлични разпределители. Това е тази част на автомобила, която управлява работната течност между хидравличната помпа и цилиндъра. Тези разпределители могат да бъдат ръчни или електрически като ремонтът им не се отличава съществено. Хидравличният разпределител променят пътищата на потока на хидравличните системи. Разпределителите ръководят и спирателните механизми на автомобила и регулира начина, по който спират. Има няколко вида хидравлични разпределители, които се отличават по начина си на работа, но изпълняват еднакви функции.

Нашият автосервиз предлага висококачествена и професионална диагностика и ремонт на хидравлични разпределители, независимо от марката и модела на автомобила. Ние разполагаме с професионално подготвен екип, който много добре знае как да подходи към всеки проблем, свързан с диагностиката и ремонта на хидравличния разпределител. Гарантираме компетентност и бързина на услугата.

При нас можете да намерите само най-добрата техника за диагностика и ремонт, която наистина може да осигури качество и сигурност на вашия автомобил при поправката. Влагаме само оригинални части с доказан произход, когато се наложи да се подменят вече изхабените елементи на хидравличния разпределител. По този начин той ще може да заработи като нови и да постигне посочените от завода експлоатационни качества. Ако ни се доверите вие наистина ще получите качествена услуга на една много конкурентна цена в целия бранш.

Ние държим на качеството и коректността в отношенията с нашите клиенти и това ни задължава да изпълняваме задълженията си по ремонта на всеки отделен автомобил много отговорно. Подхождаме индивидуално към техническия автопроблем на всеки клиент защото знаем, че автомобилът за него е много важен и трябва да бъде пълноценно използван възможно най-бързо.

При ремонта на хидравлични разпределители е необходимо да се внимава да не се засегнат други детайли на автомобила. С изминаването на определен брой километри и с остаряването на системите този елемент става особено податлив на аварии и е необходимо да бъде наблюдаван постоянно, особено ако колата е над 15 годишна възраст и се експлоатира постоянно. Ние можем периодично да преглеждаме хидравличния разпределител на вашия автомобил и по този начин ще сте сигурни, че той работи нормално, няма износване на отделните части и ще сте сигурни за колата си.

Гарантираме най-добрата цена за всякакъв вид профилактична поддръжка на автомобила, бързина на работа и експедитивност. Носи ни удовлетворение това, че ни посещават многократно десетки доволни клиенти, които знаят много добре, че при нас ще намерят точно това, което са търсили винаги в един автосервиз – професионализъм, висока отговорност, бързина и експедитивност и индивидуално отношение към клиента.

Ремонт на хидравлични зъбни помпи

Ремонт на хидравлични зъбни помпи

Ремонт на хидравлични зъбни помпи

Ремонтът на хидравлични зъбни помпи изисква много знания, умения и компетенции. Тази дейност е много отговорна и затова всеки който я изпълнява е необходимо да притежава съответната висока квалификация. Основната функция на хидравличната помпа е да осигури високо налягане и оптимален дебит. В това се коренят и главните проблеми, които може да създаде помпата. Обикновено, когато има износени елементи по нея, те трябва да бъдат подменени и хидравличната зъбна помпа възвръща заводските си качества. Хидравличната помпа отговаря за няколко системи на автомобила като спирачната, кормилната и други. Тя съдейства и за по-доброто возене на самия автомобил. Ето защо нейната изправност е от ключово значение за цялостното състояние на вашата кола.

Автосервизът ни извършва цялостна диагностика и ремонт на хидравлични зъбни помпи, като за това използваме най-съвременни технологии и разполагаме с модерни уреди и инструменти. Техниците, които работят при нас са висококвалифицирани и мотивирани за извършването на бързи и качествени ремонти, които наистина да оправдаят високите очаквания на всеки отделен наш клиент.

Хидравличната помпа се нуждае от правилна настройка и постоянна поддръжка за да може да издържи възможно най-дълго време и да не създава проблеми за водачите. Независимо то това, когато тя достигне до определена възраст или автомобилът извърши определен пробег километри се налага тя да бъде ремонтирана или сменена. Ние качествено и бързо можем да направим това за вас.

Хидравлични зъбни помпи

Хидравлични зъбни помпи

Маслото в помпата може да се окаже един от причините, които създават проблеми. Ние внимателно ще проверим това и ще можем да направим възможно най-подходящия ремонт, след като измерим количеството на маслото в резервоара. Това задължително трябва да е достатъчно, защото ако не достига до различните компоненти ще ги увреди защото те се трият, а не се извършва смазване и по този начин се износват много бързо.

Ние работим с различни видове клиенти, които имат разнообразни изисквания по отношение на начина на ремонт на автомобила си. Стараем се да задоволяваме и най-високите им изисквания и по този начин да доказваме постоянно високия си професионализъм. Независимо от състоянието на автомобила, наш дълг е да му обърнем необходимото внимание, да направим правилната и точна диагностика и да го ремонтираме по най-оптималния и бърз начин. Винаги се опитваме да намираме най-гъвкавите ценови решения, особено ако става въпрос за големи ремонти на относително скъпи автомобили, където инвестицията никога не е малка. Въпреки това в ценово отношение ние сме без конкуренция защото цените на автоуслугите, които предлагаме са наистина много привлекателни. Единственото, което трябва да направите е да ни се доверите напълно.

Ремонт на бутални помпи, редуктори, хидромотори,орбитроли

Ремонт на хидравлични Бутални помпи , редуктори , хидромотори ,орбитроли

Ремонт на хидравлични Бутални помпи, редуктори, хидромотори, орбитроли

бутални хидравлични помпи

Специалистите смятат, че най-големите проблеми при хидравличната система за един автомобил настъпват, когато се износят различните детайли от нея. Тогава тя престава да функционира правилно и това води до дефекти, които незабавно трябва да се отстранят. Обикновено най-бързо се износват гумените съединения на помпите, уплътнителите, щуцерите и буталото. Това важи и за всички части, които са произведени от по-мека сплав и при които се наблюдава постоянно триене.

Нашият автосервиз се специализиран в точната диагностика и в ремонта на бутални помпи, редуктори, хидромотори и орбитроли. Ние разполагаме с модерна техническа база и висококвалифицирани техници. Това са двата задължителни фактора, които гарантират качествения ремонт на автомобила и неговата възможно най-дълга безаварийна експлоатация. Към всичко това ние добавяме и високото чувство на отговорност към собственика, поверил ни колата си, като и стриктното спазване на уговорките и сроковете. По този начин се избягват всякакви разочарования от страна на клиентите и неприятни моменти, които могат да нарушат доверието между двете страни.

Работим с висококачествени материали и това е напълно естествено, защото за нас качествения ремонт на бутални помпи, редуктори, хидромотори и орбитроли е на първо място. Практиката и опитът показват, че влагането на некачествени материали излиза много скъпо не само на собственика на автомобила, но и на този, който го ремонтира. Ние сме си създали добро име в гилдията и това наистина ни е коствало много усилия и в никакъв случай няма да допуснем то да бъде поставено под въпрос. Ето защо работим качествено, коректно с оригинални авточасти и спазваме всички предварително поети ангажименти.

Ние имаме възможност да обслужваме качествено различни марки и модели хидромотори и орбитроли. Това е много удобно за собствениците, тъй като няма да им се налага да търсят тясноспециализиран сервиз, ако се нуждаят и от друг вид ремонт за автомобила си. Работим на много изгодни цени, които приятно ще ви изненадат. Това е наша политика и знаем, че клиентът винаги трябва да остане доволен, не само от ремонта на колата си, но и от цената, на която става това.

Ние можем да ви предложим наистина качествено изпълнение, като получавате за това съответната гаранция във времето. Справяли сме се с различни проблеми по отношение на ремонта на бутални помпи, редуктори, хидромотори и орбитроли и това ни дава самочувствие да заявим, че в това отношение за нас няма неразрешим проблем. Важното е да ни се доверите напълно и бъдете уверени, че ще оправдаем изцяло вашето доверие.

Ремонт на хидравлични електрически помпи и ел.рейки

Ремонт на хидравлични електрически помпи и електрически рейки

Ремонт на хидравлични електрически помпи и електрически рейки

Рециклиране на електрическа помпа

Ние можем да ви предложим цялостни решения при диагностиката и ремонт на хидравличните помпи и рейка, като това може да стене със замяна на компрометираните елементи или цялостна смяна на самата част. Уплътненията, втулките и лагерите на хидравличните рейки често се компрометират в следствие на дългото им използвани и по този начин не могат да изпълняват функциите. Ние бързо и качествено можем да ги подменим и по този начин да запазим самата рейка.

Нашият автосервиз разполага с грамотен и професионално подготвен колектив от специалисти и експерти, които имат вече доста натрупан опит и това им помага да подхождат експедитивно към всеки проблем, касаещ вашия автомобил. Ние залагаме на нашите специалисти и сме уверени, че тяхната висока квалификация и постоянното им усъвършенстване е главния фактор за качественото извършване на всички видове ремонти по автомобилите. Ремонтираме всички видове автомобилни рейки, независимо от вида и модела на колата, километрите пробег или други специфични особености. Имаме възможност и да рециклираме бързо и качествено всички повредени детайли. Ремонтите, които осъществяваме включват и пълна гаранция за пробег и време на вече поправената кола. Това затвърждава доверието между нас и клиентите и доказва единствения ни стремеж към качествена работа и доволни клиенти.

Ние се стараем да ремонтираме хидравлични електрически помпи и рейки за максимално кратък срок, без това да се отразява на качеството. Обикновено това отнема няколко дни, като процесът на ремонта включва и разглобяване на част от машината. Това е определено неудобство за клиента, защото гарантирано той няма да може да използва автомобила си. Ние можем да ви предложим и по-щадящ вариант, като ще можете да вземете колата си възможно най-бързо. Необходимо е да се знае какви са признаците за проблеми с хидравличната помпа и дали наистина тя се нуждае от диагностика и ремонт. На първо място автомобилът работи видимо по-бавно, движенията на машината са бавни и тя няма сила и мощност. Силното загряване на цилиндрите е друго доказателство за проблеми в хидравликата. Нагряват се до толкова, че не могат да се пипнат с ръка. Неестествено високото нагряване също е знак за проблем с хидравличната помпа. Ако вие усетите това във вашия автомобил е необходимо веднага да ни потърсите. Ще диагностицираме и ще отстраним проблема по възможно най-професионалния начин. Цените, на които работим приятно ще ви удивят, те просто нямат конкуренция в бранша. Доверете ни се, оставете автомобила си в ръцете на истинските професионалисти. По този начин ще гарантирате неговия наистина качествен и прецизен ремонт.

В нашият автосервиз се извършват всякакъв вид ремонти на падащи бордове, независимо от големината на моторното превозно средство.

Известно е, че с такава система разполагат като цяло тежкотоварните машини, които са предназначени за пренасянето на по-обемни и тежки товари като багери, камиони, самосвали, индустриална и строителна техника.

При повреда хидравличните падащи бордове не могат да функционират, а с това се обезмисля цялостното използване на товарния автомобил. Независимо от модела на падащия борд и вида на механиката, която използва, ние сме в състояние бързо и качествено да ремонтираме борда, независимо къде се крие проблема. Разполагаме с необходимата модерна техника за цялостна диагностика и ремонт на падащи бордове, като и висококвалифицирани специалисти с богат опит в ремонта на бордове на различни видове товарни автомобили.

Обикновено най-големи проблеми при падащите бордове създават агрегатите и най-вече хидравличните цилиндрите. При този вид хидравлика понякога се допускат неравности и други по-големи или по-малки вдлъбнатини, които не позволяват на цилиндрите да се движат свободно и по този начин борда също не може да се движи.

Ние можем по съвременен и бърз способ да отстраним всички неравности и вдлъбнатини по цилиндрите, така че те да могат да се плъзгат спокойно и механизмите на падащия борд отново да работят нормално.

Имаме богат опит в ремонта на падащи бордове, на мини багери и хидравликата им. Разполагаме със стендове и всичко необходимо за да направим това, което очаквате от нас – качествен ремонт на падащия борд на превозното средство. Ние се занимаваме с цялостна диагностика и поправки на хидравликата на всякакви видове автомобили. Тъй като тя е основата на действие на падащите бордове и много често повредите им идват предимно от хидравличните им системи, сме се специализирали в ремонта им.

Ние подробно ще огледаме хидравликата на падащия борд и на основата на вашите наблюдения и оплаквания можем да вземем най-доброто решение за неговата поправка. Нашите техници са опитни и много добре знаят какво да попитат собственика на автомобила и къде да погледнат, за да стане диагностиката бързо и да бъде максимално точна. Можете да направите заявка за преглед и диагностика онлайн, направо от нашия сайт. Това е голямо удобство защото ще си запазите ден и час, и ще избегнете опашките и неприятното чакане. Ние обслужваме бързо и коректно като веднага диагностицираме автомобила. Нашите цени са много конкурентни и ще ви изненадат приятно. Разчитаме на многото доволни клиенти и това ни прави горди и ни стимулира да се стремим към още по-професионално отношение към тях.

 

Тест за изгорели газове в антифриза – CO тест

Тест за изгорели газове в антифриза - CO тест

Наличието на изгорели газове в охладителната система на всеки автомобил могат да доведат до неприятни последици за двигателя и сериозно да го увредят. Ние Ви предлагаме сигурен тест за изгорели газове и СО в антифриза – течността, която охлажда двигателя. Ако са  налице спукана глава, повредена гарнитура на глава или спукан блок, това е сигурен знак, че в автомобила и неговата охладителна система могат да са попаднали изгорели газове. Нашият прецизен тест проверява всичко това и ние предприемаме съответните мерки за отстраняване на повредата. Наложително е този тест да се направи възможно най-бързо, ако имате макар и малки съмнения относно работата на охладителната система на колата Ви. Това ще Ви спести много грижи и най-вероятно пари, защото ремонтът на въпросната система, ако е вече твърде късно, струва много скъпо. Вашата кола за дълго време ще бъде извън строя и Вие няма да можете да я използвате пълноценно.

Нашият сервиз разполага с отлична и най-модерна техника за тестване относно наличието на изгорели газове и СО в антифриза. Екипът ни от техници има зад гърба си богат опит и сериозни познания, което им помага да извършат качествен ремонт на колата Ви и да отстранят всеки дефект. Ние можем да поемаме отговорност и да спазваме срокове, така че клиентите ни винаги да бъдат доволни от нашата работа. Необходимо е само да си запишете час за преглед, което можете да направите директно през сайта ни. Това е голямо удобство за Вас, тъй като ще имате запазено място за преглед и ще избегнете постоянното чакане и опашките. Добре знаем, че колата ви е необходима всеки ден и когато можете да я използвате във всеки един момент вие сте сигурен за вас и за вашата работа. Ето защо се стараем по максимално бърз начин да диагностицираме проблема и бързо да ремонтираме автомобила ви.

Самия тест за наличието на изгорели газове в антифриза се прави само за няколко минути и веднага може да се установи дали има нередност.  Ние прилагаме съвременни технологии за откриване на налични газове, така че диагностиката е напълно сигурна, а от там може да започне и точния за вашия автомобил ремонт.  Обикновено, когато има газове в охладителната система автомобилът прегрява много бързо, особено при високи температури. Маркучите винаги са пълни до пръсване и това създава несигурност и колата не се движи нормално. Появят ли се такива признаци е необходимо веднага да ни потърсите за съвет и помощ. Ние прецизно и акуратно ще си свършим задълженията, така че да използвате колата си възможно най-бързо.

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА ТЕСТВАНЕ НА ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА ИЛИ НИ СЕ ОБАДИ НА 0886 950 111

Двигател 1. 0 69кс VVT-i с верига. Малкият данък. Произведен 2011.11месец, кола на 5 години! Закупен и обслужван от Toyota Швейцария! . Наличен за оглед и тест. Автомобила е много стегнат и с разход от 5. 5 литра градско! С климатик и 5 врати. Чисто нови гуми зимни MICHELIN ALPIN. Има гражданска отговорност и транзитни номера.
Коментар на цената на място, колата е без забележки!

BMW X3 3.0Дизел 204кс – 14500лева без забележки ПРОДАДЕНО!

Ремонт на спирачни системи

Ремонт на спирачни системи

Ремонт на спирачни системи

ремонт на спирачни системи

Спирачната система е една от най-важните за всеки автомобил, защото именно тя гарантира сигурността на возещите се в него. Когато тя е изправна се пътува леко и неприятните инциденти са сведени до минимум. Това е и причината спирачната система на колата да се наблюдава постоянно и да се преглежда в специализиран автосервиз регулярно.

Ние предлагаме всякакви ремонти на спирачната система на колата. Осъществяваме диагностика, с помощта на която лесно разбираме къде е проблема в системата и как трябва да се отстрани той. Точното диагностициране е много важно защото от него зависи целият ремонт. Ние разполагаме с модерна техника за диагностика на всякакви спирачни системи, която безотказно определя проблема. При нас работят висококвалифицирани автотехници, които имат богат опит в диагностиката и ремонта на спирачни системи. На тях вие можете да се доверите напълно.

Ако след диагностиката е намерен проблеми, ние пристъпваме веднага към ремонта в зависимост от това колко е наложителен той. Можем да осъществяваме всякакви интервенции в спирачната система на колата. Като се започне от по-елементарните дейности като смяна на накладки и спирачни дискове и се стигне де цялостен ремонт на спирачната система. Работим с всякакви марки автомобили, на всякаква възраст. Ясно е, че при по-старите коли проблемите в спирачната система са по-тежки. Нашият опит показва, че тази система е една от най-лесно развалящите се е се нуждае от постоянно наблюдение и рехабилитация. Извършваме смяна на спирачни барабани и на спирачни цилиндри, подмяна на спирачна течност на всички видове автомобили. Обработваме всички видове спирачни дискове и барабани. Освен това ремонтираме всякакъв вид спирачни апарати, независимо от модела им. Ако проблемът е в жилото на ръчната спирачка, не се тревожете, ние ще го сменим и тя отново ще може да действа.

Нашият сервиз предлага цени, на които наистина няма да устоите и ще останете приятно изненадани. Това разбира се не е за сметка на качествата, което е гарантирано. Доказателство за това са хилядите ни редовни клиенти, които винаги избират нашите автоуслуги. След като бъде диагностицирана и ремонтирана при нас, спирачната система на вашата кола ще работи безотказно и безопасно много дълго време. По този начин вие спестявате не само средство, но и време в безкрайното търсене на точния и коректен автосервиз. В последно време намирането на такъв никак не е лесна работа.

При нас имате пълна гаранция за качествен ремонт на спирачната система на една наистина оптимална ценна и влагането само на оригинални и доказани материали, консумативи и резервни части.

Почистване на EGR / Турбо / Дюзи

Почистване на EGR / Почистване на Турбо / Почистване на Дюзи

Почистване на EGR / Почистване на Турбо / Почистване на Дюзи

Почистване на турбо

Работата на двигателя на автомобила зависи от неговата изправност и от дейността на всичките му елементи. Запушванията на различни части на колата са често срещан проблем, който може да доведе до големи повреди и до излизане на автомобила от строя дълго време. С течение на експлоатацията в различните системи се натрупват отлагания, които запушват тръбите и намаляват проводимостта по този начин колата не работи добре и дава различни дефекти. Това се отнася в пълна степен за различните дюзи, които е задължително да се почистват на определен период от време в зависимост от степента на използване на колата.

Ние ви предлагаме качествено почистване на всички елементи на автомобила, които потенциално могат да се запушат от различен тип нагар, отлагания и замърсявания, които не позволяват на двигателя да се натовари в пълна степен и колата да покаже качествата си. Когато има запушени дюзи мощността спада и на шофьора е много трудно да прецени къде точно се крие проблема защото на пръв поглед всичко в автомобила е наред. Ако ни се доверите, ние бързо и професионално ще направим диагностика на колата и точно ще преценим къде точно е запушването и как най-бързо то може да бъде отстранено. Притежаваме модерна техника за диагностика и екип от опитни професионалисти, които могат да бъдат от полза за вас и автомобила ви, когато констатирате подобен проблем.

Всмукателната система на колата е една от най-засегнатите от различни запушвания затова тя трябва периодично да се почиства. Ако това не се извършва, ефективността на работата на двигателя спада значително и се увеличава разхода на гориво. Много от водачите се питат защо се получава така след като в автомобила няма видими проблеми. Ние можем бързо да диогностицираме запушването и да го отстраним. Когато се получи такъв проблем видимо се увеличава и отделянето на вредни газове от колата. Това е едно от доказателствата, че на лице е сериозна запушване на дюзи.

Ние предлагаме и щателно почистване на EGR клапана и на турбото на вашата кола. Това ще ви гарантира безпроблемно използване и мощността, която очаквате. За да използвате пълноценно автомобила си, той наистина трябва да е в идеално техническо състояние. Различните видове запушвания не позволяват това и намаляват нейните възможности, а може да се стигне и до по тежка повреда. Когато това ви се случи оставете на нас профилактиката, диагностиката и ремонта. Ще се уверите в нашия професионализъм, експедитивности и коректност. Цените, които ви предлагаме също са без конкуренция в бранша.

Смяна на ангренажен ремък

Смяна на ангренажен ремък

Смяна на ангренажен ремък

АнгренажСмяна на ангренажен ремъкният ремък е необходимо да бъде сменян на около 50 000 км. пробег на автомобила. Самата процедура е доста сложна и отговорна и отнема време. Преди да се пристъпи към каквито и да е практически действия за смяната на ремъка е необходимо да се диагностицира какво е състоянието му. Ангренажният ремък, посредством коляновия вал, помага за задвижването на двигателя. Без него автомобилът е неизползваем. Именно затова чувството за сигурност, че той е напълно здрав е много важна по време на движение на колата.

В нашия автосервиз вие можете да намерите пълната гама от качествени услуги по отношение на диагностиката и смяната на ангренажния ремък, като и обслужването на ролките му, независимо от марката и модела на автомобила или неговата възраст.

Всеки шофьор е необходимо да знае, че навременната смяна на ангренажа може да ви предпази от много големи неприятности. Ако това не стане, вероятността от скъсване и то по време на път е много голяма, особено когато вече пробега на колата наближава няколко десетки хиляди километра. Това може до доведе до повреда на целия двигател, чиито ремонт струва скъпо, а понякога е и невъзможен. Ето защо здравия ангренажен ремък означава сигурност за целия двигатели и ние много добре знаем това.

Прието е фирмата-производител да указва периода или километража за смяна на ангренажния ремък и затова тези параметри варират силно в зависимост от марката и модела автомобил. Ние можем да ви консултираме по тези въпроси защото притежаваме нужните знания и компетенции. Когато сменяме ангренаж, ние сменяме и всички останали елементи от системата. Подменят се ролките и обтегача. Това важи и за водната помпа при положение, че тя е задвижвана от ангренажния ремък. Когато тази помпа се счупи също е много неприятно защото това води до същите щети по двигателя ако се скъса ремъка. Ние сме се специализирали в смяната на ангренажни ремъци на всички марки коли. За това ни помага като богатият ни опит в това отношение, така и стремежа към постоянно усъвършенстване чрез четене на специализирана литература и практическо приложение на знанията.

Ако ни се доверите и оставите автомобила си в наши ръце, когато е необходимо да се диагностицира състоянието на ангренажа или се наложи той да бъде сменен, трябва да бъдете напълно сигурни, че ние ще си свършим работата както трябва. Коректността и високото чувство за отговорност от наша страна са гарантирани, както и високото качество на извършената работа. Цената, която ще намерите при нас за услугата е без конкуренция и ще ви изненада приятно.

Смяна на съединител

Смяна на съединител

Смяна на съединител

Смяната на съединителя е процес, който изисква максимална съсредоточеност, време, много практически и теоретични познания. Този ремонт се налага когато постепенно феродовия диск се износи. Това става след около 80 000 км. пробег на автомобила. Когато се провери и регулира свободния ход на педала на съединителя може да се допусне, че в системата има проблем. В случая диагностиката е наложителна и ние се справяме успешно с нея защото в нашия автосервиз разполагаме с висококвалифицирани техници, които имат богат опит в смяната на съединители на всякакви автомобили, от различни модели и марки. В зависимост от предписанията на производителя на автомобила, ние можем бързо и качествено да диагностицираме къде именно е повредата в системата на съединителя, дали той може да се ремонтира или е необходимо цялСмяна на съединителостна подмяна. Това се налага ако вече е напълно износен и е превишил пробег от 100 000 км. Ако е повреден, ние сме в състояние да отстраним повредата в най-кратки срокове.

Работим само с оригинални части и даваме пълна гаранция за ремонта на съединителя, който извършваме.

Това устройство е посредника между двигателя и скоростната кутия и когато се повреди, автомобилът не може да се управлява пълноценно. В повечето случаи той е неизползваем защото става опасен, а ако продължи да се движи могат да се развалят и други части на двигателя. Ние смятаме, че няма невъзможен ремонт, а просто липсват или компетенции, или желание. Опитът ни показва, че всеки може да се справи с различни повреди на съединителя, стига да знае как да го направи. Ние отговорно можем да заявим, че знаем как става това. Когато сменим съединителя на автомобила ви, вие изобщо няма да усетите това, когато отново шофирате колата си. Всеки водач знае, че съединителите започват да дават дефекти при изминаването на определено разстояние. Това есе усеща най-вече в трудното превключване на скоростите. Това става бавно и е необходимо да се положи усилие за да се премести лоста за скорости и да се вкара съответната предавка.

Усетите ли такъв проблем, мястото ви е при нас. Ние акуратно и бързо ще направим диагностика и ще ви посъветваме за най-доброто решение – ремонт или смяна. Не се тревожете за резервните части и консумативите – те са наша грижа. Доставчиците ни ги доставят експресно, а ремонтът се осъществява също възможно най-бързо. Ние разчитаме на нашите майстори, които с опита си могат бързо и качествено да го извършат. Доверете ни се и лесно и бързо ще имате сменен съединител и осъществен качествен ремонт.

Ремонт на стартери и алтернатори

Ремонт на алтернатори и стартери

Ремонт на алтернатори и стартери

Когато стартерът или алтернаторът на автомобила се повредят, той на практика не може да се движи и е неизползваем. Това се случва относително често на коли, които са над 15-годишна възраст. Лошото е, че става изведнъж без никаква подготовка и може да ни завари на пътя, където трудно идва помощ. Ние ви предлагаме пълна диагностика, ремонт, демонтаж и монтаж на стартери и алтернатори, независимо от модела и марката на колата. Работим с леки и тежкотоварни автомобили на всякаква възраст, които са с различно техническо състояние.

Ремонт на алтернатори и стартери

След като диагностицираме точния проблем на стартера или алтернатора, може или да го заменим с нов, или да бъде ремонтиран. Гарантираме оригиналността и качеството на всички резервни части, независимо от марката на автомобила. Обикновено тези елементи се заменят с нови, защото цената е относително ниска, а новия алтернатор или стартер гарантира дълъг период на експлоатация.

Въпреки това ние бързо можем да открием къде е повредата на стартера и да го поправим. Обикновено ротора изгаря и трябва да се подмени. Това става след проверка на стенд на самия елемент. Проблем в нормалната работа на стартера може да е колектора, който трябва да се почисти. Ние подменяме четки, бендикси и притискателни пружини. Ако това не помогне е необходим нов стартер. Можем бързо и професионално да ви консултираме кой вариант ще е най-подходящ за вашата кола. Това е много важно в зависимост от нейното състояние. По този начин ще си спестите средства и време.

За да бъде качествено решен проблемът с алтернатора, може би е необходимо да се подмени даден елемент. Ние сме професионалисти в тази област и много бързо можем да установим дали е наложително да се замени реле регулатор, ротор или стартер. Важно е да се отбележи, че алтернатора може да се поправи, стига повредата да не е голяма и той отново ще изпълнява перфектно функциите си. Това е ключова част от електрическата система на автомобила, без която тя не може да работи. Много често, при ремонта на алтернатори, има нужда единствено от подмяна на лагера, колектора или доидния блок. След тази процедура той е като нов. Ние сме в състояние да направим всичко това независимо от марката на автомобила. Обслужваме всякакъв вид коли – леки и тежкотоварни.

Ако ни се доверите вие на практика ще откриете автосервиза, на който винаги можете да разчитате, независимо каква кола карате и каква е повредата в нея. Тя ще бъде обслужена акуратно и внимателно ремонтирана – качествено и в срок. Това ще ви спести нерви, време и пари. Нашите цени са изключително конкурентни и нямат аналог в сегмента. 

Ремонт на ходова част

Ремонт на ходова част

Ремонт на ходова част

Ремонт на ходова част

Всеки ремонт на ходовата част на автомобила е свързан с диагностика на проблема и взимането на най-оптималното решение за неговото възможно най-експедитивно премахване. Ние имаме опита, техническата обезпеченост и професионалния състав да ремонтираме качествено и в срок неизправността в ходовата част на Вашия автомобил. Разполагаме с отлична сервизна база и гарантираме за качеството на услугата. Независимо от марката и модела на колата, ние можем да се справим с всеки проблем, възникнал с работата на ходовата част. И тъй като знаем, че нямате време за губене, винаги се стараем да действаме възможно най-бързо, като, разбира се, това не е за сметка на качеството. Ние правим пълна диагностика на всякакъв вида автомобили, независимо дали те са товарни или леки. Имаме богат опит в диагностицирането и откриването на проблема в ходовата част и лесно можем да го отстраним.

Предлагаме също поддръжка и профилактика на моторни превозни средства през определен период от време, като по този начин гарантираме безаварийното им движение и тяхната безупречна техническа изправност. По този начин Вие ще сте напълно спокойни за колата си и ще можете нормално да я използвате, независимо дали става въпрос за работа или обикновено семейно пътуване.

Всеки автомобил има специфични технически характеристики и когато се наложи да бъде ремонтиран, е необходимо да се подходи индивидуално. Това зависи от възрастта, марката и модела, вида на двигателя и степента на натоварване. Ние предлагаме всички видове услуги по отношение на ремонта на ходовата част. Използваме само оригинални части, които са с доказан произход и работят безупречно.

Бързо, компетентно и с желание ремонтираме и сменяме кормилни накрайници или шарнири. По този начин осигуряваме сигурност, което е най-важно при използването на колата. Диагностицираме и подменяме всички елементи по ходовата част, които са подложени на най-голямо натоварване и се сменят относително често, като маншони, карета, полуоски, тампони и амортисьори. Появи ли се неприятно почукване отпред или отзад, звукът подсказва, че незабавно някоя от тези части трябва да бъде подменена. Правим това бързо и експедитивно на цена, която само ние можем да Ви предложим.

Извършваме и всякакви други ремонти на ходова част, независимо дали става въпрос за подмяна на пружини, кормилни рейки или селенови втулки. Качеството и коректността при нас са гарантирани. Разчитаме и на хилядите ни доволни клиенти, които разказват за нас. Така още много шофьори могат да се срещнат с истинския професионализъм и приятелско отношение.

Обслужване на автомобили

Обслужване на автомобили

Обслужване на автомобили

Обслужване на автомобили

Техническото обслужване на автомобила, което се провежда през определен период от време, е изключително важно за сигурността на колата и нейното оптимално техническо състояние. Профилактиката на колата ви може да ви спести много нерви и загубено време защото обикновено тежките повреди идват внезапни, когато сте на път и когато не очакваме това да се случи. Ето защо е важно автомобилът де се обслужва регулярно при опитни специалисти, особено когато е над 12-13 годишен и започне по-често да се поврежда.

Ние разполагаме с цялата необходима техническа база и извършваме техническо обслужване на различни марки и модели леки автомобили. Можем да предоставим целия пакет от услуги, от които се нуждае една кола за да бъде тя в идеално техническо състояние и собственикът и да може да разчита винаги на нея.

За един автомобил е много важно да бъде подготвен за зимния сезон, който предлага много изненади на пътя. Ние можем да направим това и да ви осигурим сигурност при неговата експлоатация. Ще проверим всички механизми на колата, като и спирачната течност, антифриза, маслото, зимните гуми и всичко онова, което касае най-вече вашата сигурност. Ако колата ви има нужда от текущ или планов ремонт, то ние сме най-подходящото място за това защото работим бързо и професионално. Имаме най-модерна диагностична техника, с която много лесно и точно можем да открием проблема на вашия автомобил. Диагностиката е ключът към успешния и качествен ремонти и ние много добре знаем това. Затова подхождаме с необходимата отговорност към нея и се стараем да е максимално точна и бърза. При обслужването на автомобила обръщаме внимание на тези системи, които не само са важни за неговото движение и оптимална техническа форма, но и за сигурността на пътуващите. Такава система е спирачната. Тя винаги трябва да бъде в оптимална изправност. Същото се отнася и за ходовата част, която често създава проблеми, а тяхното отстраняване обикновено изисква доста време.

Една от най-важните дейности по поддръжката на колата е смяната на маслото. Ние извършваме тази услуга, като наред с това се сменят масления и въздушен филтър. Обикновено това става на 10 000 км. пробег, но при по-старите автомобили, които обикновено изразходват повече масло е наложително то да се сменя по-често. Това е стандартна, но задължителна процедура за всеки собственик, който не желае да има проблем с колата си. Доверете ни се и гарантираме, че с наша помощ, вашия автомобил винаги ще се намира в перфектно техническо състояние е ще го използвате без да се тревожите за нищо.

Ремонт на хидравлични рейки

Ремонт на хидравлични рейки

Ремонт на хидравлични рейки

Нашият автосервиз притежава професионален екип от висококвалифицирани техници, които качествено и в срок могат да осъществят ремонт на хидравлични рейки. За да бъде качествено ремонтирана една хидравлична рейка тя трябва първо да се разглоби, след това внимателно е необходимо да се изшлайфа и полира, така че да не остане нито частица от ръжда или някакви неравности. Подменят се и семерингите и тефлоновите пръстени за високо налягане, монтирани върху разпределителния и буталния прът. По този начин се гарантира надеждността на ремонта и това, че хидравличната рейка ще придобие качества като при заводското производство. Използваме възможно най-качествените материали, които могат да се намерят на пазара и по този начин гарантираме нивото на ремонта на хидравличните рейки. Изпробваме плъзгащи втулки при ремонта, които отстраняват луфтовете и тропането и създават по-добра плътност между детайлите. Даваме гаранция до 18 месеца.

Всичко това показва нашия висок професионализъм и отговорно отношение при ремонта на хидравличните или механични рейки. По този начин хиляди шофьори вече ни имат доверие защото управляват качествено ремонтираните от нас автомобили.

Ние наблягаме на детайлите при всеки ремонт на автомобил и се стараем да прецизираме работата си в зависимост от конкретния проблем. По този начин гарантираме наистина качествена и отговорна работа. Никога не е приятно, когато след ремонт, автомобилът отново покаже същия проблем. Това е и причината да даваме реална и дълга гаранция за нашата работа. По този начин доверието на клиентите се печели за дълго, а те остават доволни от ремонта.

При нас заплащането става винаги след ремонта, след като клиента е изпробвал автомобила и се увери, че дефектът вече е напълно отстранен. Цените, на които работим са много конкурентни и твърдим, че са без аналог в бранша. Разбира се това не е за сметка на качеството на работата, което е високо и гарантирано.

Ние имаме богат опит в рециклирането и ремонта на хидравличните рейки и това ни помага да бъдем и отлични диагностици. Модерната техника, с която разполагаме допълнително улеснява процеса на диагностика и ремонт и затова можем да го изпълним не само качествено и професионално, но и бързо.

Доверете се на нашия автосервиз, когато имате проблем с автомобила си и наистина ще усетите професионализма и индивидуалното отношение към проблема на всеки клиент. По този начин не само вършим добре своята работа, но се стремим да се усъвършенстваме максимално в силно конкурентната среда на автоуслугите. При на ще намерите точно това, което сте търсили, когато се повреди колата ви – качество, експедитивност, отговорност и добри цени. 

Компютърна диагностика

Разполагаме с оригинален софтуер за диагностика

Компютърна диагностика на автомобили

Ремонтът на съвременния автомобил е немислим без акуратна компютърна диагностика. Модерните коли са все по-компютъризирани и тяхното точно диагностициране минава задължително през компютърната диагностика, която най-точно може да определи къде е проблемът в компютърната система на автомобила, която вече заема все по-голяма част от механизмите в него.

Ние Ви предлагаме компютърна диагностика на вашия автомобил, който покрива най-високите изисквания за качество и прецизност. Притежаваме модерна техника, с която можем много бързо и точно да определим къде точно е проблемът на колата и как той може да се разреши най-бързо. Това е от основно значение, защото без качествени уреди ремонтът на високотехнологичните коли в днешно време е немислим.

диагностика на автомобили

Разполагаме с високо квалифицирани специалисти, които са не само много добре подготвени теоретично, но са и отлични диагностици и бързо могат да определят точния проблем на електронната система на вашия автомобил. Това е много важно, защото по този начин вие не губите ценно време, колата ви се ремонтира по-бързо и можете да я използвате веднага. Ние работим с всички видове автомобили, марки и модели, независимо дали са леки или тежкотоварни и независимо от годината им на производство. Софтуерът за диагностика, с който разполагаме е последно поколение и диагностицира изключително точно. С него проблемът в компютърната система на колата се установява бързо и след това следва ефективен ремонт.

Можем да осъществим за вас пълна компютърна диагностика, която много точно ще покаже какво е моментното състояние на колата, как работят отделните и елементи и къде трябва да има промени. По този начин вие можете да получите профилактичен преглед на вашия автомобил, което ще гарантира неговата безотказна работа за дълъг период от време. Ако има проблем в системата, ние анализираме точно резултатите от компютърната диагностика и по този начин намираме най-оптималния вариант за отстраняване на проблема, който едновременно да е бърз, да щади автомобила и да е на възможно най-изгодната цена.

Нашите клиенти ни познават добре и отлично знаят, че работим напълно професионално и коректно. В условията на голяма конкуренция няма как да си позволим да предлагаме некачествени услуги и по този начин да не печелим доверието на собствениците на автомобили. Ако и Вие ни се доверите ще разберете, че отстраняването на компютърния проблем на автомобила ви може да стане наистина бързо и ефективно. Ще ви изненадаме с професионализъм и бързина, съчетани с много конкурентни цени на нашите услуги. Колата ви ще бъде диагностицирана и ремонтирана в срок, а вие ще останете наистина доволни и ще ни потърсите отново, когато имате необходимост от компютърна диагностика на вашата кола.

.

Ремонт на хидравлични помпи

Ремонт на хидравлични помпи

Ремонт на хидравлични помпи

Ремонтът на хидравлични помпи, в зависимост от техния модел и вид е сложен процес, който изисква време и трябва да се извършва само от опитни специалисти. Нашият автосервиз разполага с всичко необходимо за да извърши качествен ремонт, независимо дали хидравличната помпа е зъбна, бутална или лопаткова.

Не имаме достатъчно опит в ремонта на хидравлични помпи и разполагаме с отлични специалисти, които подхождат професионално към всеки проблем, свързан с хидравликата на автомобила, независимо от неговата марка или модел. Преди да започнем ремонта на колата ви, ние ще разглобим, почистим и обезмаслим хидравличната помпа и по този начин ще можем най-точно да разберем къде е проблема. Тъй като в хидравличните помпи има много триещи елементи те относително лесно се изхабяват и износват иРемонт на хидравлични помпи обикновено там е естеството на проблема. Обикновено при ремонта на хидравличната помпа се стига до подмяна на различни елементи за да може системата да достигне нормалната си работа. Подменят се отделните сегменти, плочки, клапан за високо налягане и зъбни колела. Това гарантира работата на системата в първоначалния и вид и така като е заложена при производството в завода.

Ние можем оставим и напълно нова хидравлична помпа, ако старата не подлежи на ремонт, това става много бързо и лесно от нашите сигурни доставчици. Помпата е с доказано качество и произходи на много конкурентна цена.

Предлагаме пакет от услуги за ремонт на системата, който включва различни видове резервни части като лагери от различен вид, пластини и семеринги за високо и ниско налягане. Ние не правим само преглед на хидравличната помпа на вашия автомобил, а сменяме всички износени елементи в нея. Ние гарантираме надеждността и сигурността на извършения от нас ремонт защото притежаваме качествени резервни части, добре обучен екип и контрол, който в никакъв случай не допуска некачествена работа. Стараем се да работим колкото се може по-бързо, като изпълняваме предварително уговорените срокове. Знаем, че това е много важно за всеки шофьор, който час по-скоро иска да използва вече ремонтирания си автомобил.

Ако изберете нас за ремонт на хидравличната помпа на вашата кола, ще получите качество и прецизност на една изключително изгодна цена. Ние ценим партньорските взаимоотношение и гарантираме коректност. Доказателство за това са многото доволни клиенти и хилядите качествено ремонтирани автомобили от нашия автосервиз. Доверете се на професионализма и високото чувство за отговорност на нашите служители, за които клиента и неговия автомобил са единственото важно нещо в работата им. По този начин ние работим качествено и акуратно, като доставяме удоволствие от това и на себе си.

 

Ремонт на секторни / кормилни кутии за камиони , пътно строителна техника и кари .

В нашият автосервиз можете да намерите висококачествени услуги при ремонта на всякакъв вид автомобили, независимо от степента на увреждания или марката и модела на колата. Ако ни потърсите, когато имате нужда от професионален подход към ремонта на вашият автомобил, вие веднага ще усетите истинската заинтересованост и желание за помощ от страна на висококвалифицираните ни техници.

Ние предлагаме качествен ремонт на хидравлични секторни/кормилни кутии. Този елемент на автомобила много важен и неговата изправност е ключова за нормалното функциониране на двигателя и на всички процеси, които протичат там. Ремонтираме кормилни кутии на всякакъв вид автомобили, независимо от техническото им състояние. След ремонта поставяме всеки ремонтиран елемент на ремонтираната хидравлична кутия на тест и по този начин гарантираме качеството на ремонта. Разполагаме с цялата необходима техническа база, която е необходимо за поправката на хидравличните кутии. Използваме висококачествени инструменти и материали с доказан произход и оригинални резервни части, които пасват много точно на мястото, за което са предназначени.

Когато има проблем с кормилната кутия, той може лесно да се установи защото се появяват несвойствени звуци като „чукане“ и неестествено водене на автомобила в едната или в другата посока. Това се дължи на изхабяването на уплътненията на хидравличните кутии и появата на луфтове. По този начин тя не може да изпълнява нормално функциите и се нуждае от ремонт, който представлява най-вече смяна на изхабените части.

Ние извършваме ремонт на кормилни кутии на всякакви видове моторни превозни средства като кари, леки и тежкотоварни автомобили. Ремонтираме всички известни марки бусове, които се движат по националните пътища като гарантираме качество. Основание за това ни дава богатия опит в ремонтирането на различни кормилни кутии от страна на нашите майстори и техници.

Можем да ви предложим изключително конкурентни цени, които приятно ще ви изненадат. Това, разбира се не е за сметка на високото качество на ремонта, независимо на коя част от вашият автомобил. Ние гледаме на нашите клиенти като на партньори, правим всичко възможно те отново и отново да се връщат при нас, когато имат нужда от качествен ремонт на колата си, а това ни задължава да се отнасяме с всеки по индивидуален начин и възможно най-бързо да отстраним проблема на автомобила му.

Вече имаме изградено положително има като автосервиз, който може да носи отговорност за действията си и затова винаги коректно и откровено съветваме клиентите си кой ще е най-бързия, полезен и в същото време щадящ финансово ремонт на колата. Това се отнася и за ремонта на хидравлични секторни/кормилни кутии. За вас остава единствено да ни се доверите.