Skip links

Ремонт на хидравлични помпи

     Хидравличните помпи се използват от няколко основни компонента във вашето превозно средство – спирачната система, кормилната уредба и също при контрол на тежестта на возилото за плавно возене.

Правилното настройване, използване и поддръжка могат да предотвратят преждевременното износване на хидравличната помпа на вашия автомобил.

Проблемите при хидравличните мотори и цилиндри може да са причинени от нормално износване на хидравличната система.

Когато не говорим за това обаче, основна причина за повреда се оказва маслото в помпата. Ето и някои основни проблеми, които водят до неизправности:

 

Количеството масло

Количеството на маслото хидравличния резервоар трябва да бъде измерено преди ремонта. Повредата на компоненти може да се избегне именно когато се проверява дали достатъчно течност достига до хидравличните части. Недостигът й е причина за износване поради неизправно триене и липса на смазване.

Смесване на масла от различен вид

Смесването на два различни вида масла в помпата също не е полезен ход за ефективна работа на устройството. Попадането на вода в резервоара може да намали смазочните способности на течността и да повреди лагерите. Вода е възможно  да влезе през износена помпа, двигагеля или уплътненията на цилиндрите.

Износени или замърсени филтри

Филтрите на хидравличната помпа трябва да се почистват, защото замърсяването им е причина за преминаване на мръсен въздух, който смесен с маслото, води до неизправности. Виновникът обикновено е повреда в засмукващата система на помпата, но може да е причинено от течове в други части на хидравликата.

Висока температура

Системата се нагорещява, когато околни компоненти около помпата имат неизправна висока температура. Това води до изпаряване на течността и износване на частите, за които е необходимо смазване.

Ние от Auto Mechanic Group ще диагностицираме проблема и след професионална преценка ще се погрижим за качествения ремонт на хидравличната помпа на вашия автомобил. Извършваме рециклиране на системата, което включва подмяна или шлайфане на елементите ( плочки, турбина, клапан за високо налягане, зъбни колела, сегменти, корпус и ос). Целта ни е да постигнем заводските параметри на помпата, за да служи още дълго на клиента.

При нас получавате гаранция от 6 до 12 месеца.

Сервизът предлага и доставка на нови хидравлични помпи.

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.
Обади се
Локация